Wystawiliście 2 batoniki na 40k i 20k i co jakie są wasze oczekiwania :). Bo efekty są mizerne, no może oprócz sypania akcjami na koniec sesji aby zejść niżej. No ale zbierać nie ma co obroty po prostu od kilku sesji wymarły
Mogą walić akcjami do 0 a i tak będą zarobieni.
Pierwszy raz emisja B 12,6mln sztuk objęte za kilka groszy oddane że średnią ok 70-80gr?
Teraz 20mln za niby 41gr?
Mają to samo za darmo i również mogą do zera nimi sypać a i tak zarobią. A później to coś wymyśla. Nie takie rzeczy się widziało i co gorsza grało się w te trzy kubki.
Arkusz na K jest pusty, więc sypanie nie ma sensu. Ci co maja papier i stratę 99% to będą trzymać no i może uśredniać. A oni liczą na mega panikę której nie ma
Camemberta z grilla nie skosztowałem. Zaryzykuję i jutro kupię. Namówiłeś. Co do picia - wódki i pacierza - nie odmawiam. Whiskey lubię z Pepsi zero - wiem - straszna siara tak to pić ale lubię.
nie ma powodu do wstydu, bo alkohol o nazwie "whisky" to się nadaje tylko do mieszania z colą, a takiego taliskera 10-letniego to i owszem z kostką lodu można wypić
To se kupię takiego taliskera za 10 lat jak kurs robsika już poszybuje na te 220, a spółka będzie globalnym dostawcą regałów na całym świecie! A teraz to ja tego camemberta zjem, bez żurawiny bo się skończyła. Przynajmniej pogoda ładna :)
Taaa, jak tu 0.8 zobaczysz to bedzie cud. ;-) Masz takie rozwodnienie akcji i tylu naubieranych w przedziale 0.40-0.60, ze jak tylko kurs lekko wybije to momentalnie wyskoczą z okrętu. ;-)