No pojawily sie cwaniaczki jakiegos fundu ,kture operuja rowniez na innych spolkach wg. tego samego schematu. Wgryzaja sie na papier o malych obrotach. Robia pseldohandel, zbijajac cene ( takie batoniki jak teraz po 2000 papiera, zeby leszcz sie wystraszyl),rysuja niby AT do osiagniecia poziomow "krytycznych" no i kupuja za grosze. Wykorzystuja przy tym te same algorytmy. Wyjatkowa holota na gpw..beda dusic , spolka cos zakomunikuje. Fundamentalnie nie ma zadnego powodu. Wrecz odwrotnie. Wykorzystuja ciemnote i niewiedze nat. biotech w pl. i niby plaski rynek dla biotechow. Oni beda tez pierwsi jezeli bedzie pompa.
Podobnie to wygląda chociażby na Scope czy Medicalg ale i na paru innych spółkach spadających bez żadnych podstaw. Niestety ale u nas na tych mniejszych podmiotach często przed wzrostami akcje są poniewierane przez jakieś automaty które zbijają i właśnie rysują AT po 1 szt akcji.
To wszystko świadczy tylko o tym że w długim terminie to będą konkretne pieniądze a promocje poniżej 50 mogą się nie zdarzyć w sumie to by teraz ich istnienie uznaje za szok
NO Ja szczerze nie spodziewałem się że tak nisko to zleci, podejrzewałem bardziej takie mielenie w okolicach 55, no zobaczymy przy tym potencjale to okazja