• Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~Piotrunia [89.77.104.*]
    Dawaj pierwszą poradę inwestycyjną. Pośmiejemy się
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~mieetek [86.175.246.*]
    Noga na nogie i czekamy
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~188_146 [5.173.162.*]
    Skoro dostałem szyderczo pseudonim bystrzak, po pełnych 6 latach doradzania mi codziennie po 15 h czasami o 5 rano albo w niedzielę o8, mogę być spokojny k inwestycje. Zwłaszcza że kapitalizacja przy której kupowałem zrównała się ze sklepem mięsnym w likwidacji. Wladczaj vpna i naganiaj Władysławie mirku czy Moniko z Maroka Sajgonu czy San Escobar. Moje akcyjki możesz polizać przez monitor. Pozdrawiam pracowników kdpw
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~123 [37.30.122.*]
    Niech się zatem dzieje. Obserwujmy.
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~Piotrunia [188.146.110.*]
    Piotrek, Warszawa, kłaniam się nisko. Dobrze wiedzieć od jakiego czasu tu siedzisz - ja zalożyłem rachunek maklerski na początku C-19 (2020). Trochę się dziwię, że doszukujesz się tutaj zorganizowanej grupy, która chce coś od ciebie. Nie jest prościej przyznać, że to był nieudany zakup? Ja się przyznaję. Nie będę więcej złośliwy, ale rozgrzeszam się, bo też nie byłeś sympatyczny. Trzymaj się. No i powodzenia nam wszystkim
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~188_146 [5.173.216.*]
    Ckliwa historyjka, bylo dopisać że wychowałeś się w domu dziecka i jedziesz na wózku doszukiwac? Spółdzielnia sama sie podpisuje. Mam udaaac zw takue wpisy sie w ogóle nigdy nie pojawiają jak pojawiają się ksxsego dnia? Albo aekusz zleceń 4 najdozsze zleceńia. 2000 akcji po 100 000 zł za sztukę. Albo ruchy zarządu na espi , z kogo chcesz zrobić głupka????? Insestycjs baaardzo udana i nie muszę się spowiadać anonikowym leszczykkm na bankierze. Nieudane inwestycje latają gora dol z kapitalizacja
    jak 4mass po 100-200 mln bez powodu albo dawno sa zawieszone bez zarządów i wynikow z kw -5mln i free float 100% https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=14668709&strona=1
    @podtsrajsie ip z Maroka doeadza w niedzielę o 21, w cuda że mi które na urlopie siedzi w Afryce i z
    A wszelką cenę chce mi zrobić dobrze nie uwierzę prędzej uwierzę w miliard kapitalizacji na govenie.
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=14642351&strona=1
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.216.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie ma spółdzielni do czego mam się przyznać piotrunia?https://ibb.co/W3nZGSM
    Ciekawe że piotrunia leszxzyk z covid19 pilnuje jednej z 800 spółek scale nie jakiejś specjalnej.bez specjalistycznej wiedzisiedzi Nie zniechęcił się do inwestycji nie ugania sie bo CD projekt rośnie albo Comarch wypłaca dywidendę albo nie łapał nozy na bah. Ile tych społeczek masz 15? Po 500-700 zł na kazdej?! Ja liznąłem branży vc i jestem spokojny.
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~Potrunia [89.77.104.*]
    Lajt, nie mam już sił na ciebie. Śmigamy w innych ligach i dlatego się nie dogadamy. No i raczej na trzeźwo nie stukasz tych wpisów, a to też nie ułatwia komunikacji. Mimo wszystko, trzymaj się
    Ważne też, że wpisy, niezależnie od treści, pojawiają się także w dni wolne od pracy, a nie tylko w dni robocze między 9.00 a 17.00..
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~Piotrunia [89.77.104.*]
    Stodwadzieściatrzy, przecież sam postujesz w weekend
    Bystrzak został bystrzakiem właśnie dzięki takim błyskotliwym, pozornie logicznym spostrzeżeniom - wpis z rana/w nocy/w weekend/w święto ma implikować spisek, aktywność w ramach spółdzielni, chęć skłonienia bystrzaka aby sprzedał swój papierek. Dobrej NIEDZIELI
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~188_146 [5.173.160.*]
    Ahaha SPISKU? A ile wynosi kapitalizacja? 3 lepsze domu kolego szanowny. Nie ma spisku tłumy leszczy same sobie handlują od 2018. i piszą o HAKACH jednego spisku. Jak to skomentujesz bystezaku- NAIWNIAKU? https://ibb.co/W3nZGSM. A co powiesz o emisyjkach na swoich po 10 gr nigdy niezarejestrowanych w 2019? A artykuły sponsorowane pezsz zarząd w styczniu 2018? Pamiętasz pana Wojciecha co udzielał 1 wywiadu do 5 redakcji? Dlaczego govenie electric została wydzielona z konsolidacji sprawozdania? A co się w niej stało 13 miesięcy temu? Pamiętasz czy podlinkowac?
    Lap piotrunia aekusz bo z nas dwóch na foliarza sam wychodzisz. Łukasz wszystko ja pelikan covidian przyłbice i 3 dawkę bezobjawowego wiruda przypominam kapitalizacja 3 domy 7 mln nie 100 miliardów dolarów https://ibb.co/5k7N5tn. Co tam ostatnio wpisujecie : " naganiacz ma zryty beret i pisze sam do siebie" " jaka strata pochwal się sukcesem" czasami warto zerknąć na IP "nowych" doradców ciekawe kierunku wyskakują oczywiście z VPN za 199 zl
  • Re: ojej Autor: ~123 [37.30.122.*]
    Może zamiast używać słowa "spisek" lepiej użyć słowo "plan"? Wtedy to wygląda tak spokojnie i naturalnie. Przecież wszyscy planują, bo nie da się żyć bez planu.
    Wklejasz mi screeny ze spamem, który ma dla mnie taką samą wartość jak twoje wywody. W obu przypadkach zero argumentów, analiza ograniczona tylko do negatywu obrazu aktywności drugiej strony. Nie wiem jak mam ci udowodonić, że nic od ciebie nie chcę. Akcji mam tutaj tyle, że wstyd się przyznać do straty (procent nie robi wrażenia, ale nominał już tak), więc do pieca na prawdę nie będę dokładał. Cały czas się Tylko dziwię, dlaczego sam nie dokupujesz. Gdybym tak wierzył w spółkę jak ty, to przy takich cenach sam wykręcałbym kilkukrotnie większy obrót od tego jaki mamy tutaj. Ty tego nie robisz. Tak jak ja wtopiłeś, i marnym naganianiem chcesz podbić kursik. Ot cała tajemnica bystrzaka. Jak się nie zgadzasz to wyjaśnij, tylko błagam, zgodnie z zasadami argumentacji: teza, dowód/uzasadnienie, wnioski
    Długie wypracowanie jak na niedzielę. Nie chce mi się czytać twojego bełkotu 1- i ostatnie zdanie mi wystarczyło że sam sobie zaprzeczasz. Nie chcesz dowodów nazywając spamem więc dla ciebie lekarz od głowy a nie bankier, sorryyy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie chcesz, to nie czytaj - proste jak włos mongoła
    Do lekarza się udaj. Kto mnie zaczepia w piątek wieczorem? Zabolało że nic nie dostaniecie? Przykre ale mogliście przywyknąć 7 rok budżecie o HAKACH i zrytych berecikach no i macie faktycznie macie, ani egzotyczne IP ani super perełki w które wchodzi caaaly świat ani bereciki wam nie pomogą. Będziecie skamle i robić -5% wolumenem 12 zł. Więcej zleceń na 200 mln serio
    Egzotyczne IP? Ja piszę z dwóch: UPC (wifi) i T-Mobile(LTE). Ale to tak na marginesie. Najważniejsze jest to, że nic nie kupujesz. Zero spójności (lub kieszonkowych) - w każdej z sytuacji nie budzisz zaufania jako doradzca. Pozdro bączku
    Sorry za błąd - doradca ofc
  • Re: Bystrzak, zatem czekamy na doradzanie Autor: ~Hillela [94.101.20.*]
    dzieciaku rada taka to bagno kula się 5 lat na stratach kup sobie Solarinov 6 gr to dziś gra cały świat to energii OZE
    Ahahaha już LECE nie zapomnij otworzyć mo dy bo już ci spuszczam PKc. Nie potrzebuję smisci losowych znafcow z jakiegoś bankierka. Słaby z ciwbie naganiacz skoro wyskakujesz na obcego z pyskiem i obelgami. Na przedstawiciela handlowego doradcę klienta sie nie nadajesz nawet w komisie samochodowym w Radomiu miałbyś problem z zatrudnieniem
    Poza wszystkim, 5 lat czekać i teraz odpuścić finał? Nie zobaczyć jak to będzie?
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.