Porównywać nieznaczące indyki z dnia premiery, które swój chwilowy peak w top 100 miały dosłownie przez godzine a następnie wypadały z top 500 do gry, która taką pozycję utrzymuje cały czas to już doprawdy poziom przedszkola. Dramat.
wszystko ok ale mi brakuje jakies konferencji zarzadu spolki aby podsumowali premiere i odniesli sie do poziomu sprzedazy oraz niedocigniec a tu chyba wszyscy glowa w piasek
Konferencji? Po co. Niech pracują nad umowami, nad strategią w kontekście kolejnych gier opartych na ich technologii. Niech zrobią wewnętrzne resume pod tytułem- czy jest sens podcierać d...ę szkłem mając rozpoznany wysoki potencjał gry i czy czas uwolnienia jest ważniejszy od dopracowanego produkty oraz czy nie lepiej wydać kasę na poważne biuro testerskie mając tak złożoną grę.
Konferencje to niech robią po udanych łatach i poprawie % zadowolonych graczy.
Jednym zdaniem ZA WCZEŚNIE
orzel masz tylko troche racji. dla mnie zarzad nie tylko powinien sie wypowiadac jak jest fajnie i przytulnie, ale przede wszystkim jak cos nie wyjdzie i przedstawic wnioski chociazby na przyszlosc. bo przed premiera jakos byly wywiady jak licza na te gre, jak wszystko idzie ok a tu w stosunku do tych tych zapowiedzi jest ogolnie mowiac bardzo przecietnie
Ok, rozumiem twój punkt widzenia w kontekście konferencji.
Wywiady były bo byli zapraszani.
Osobiście mi nie jest do szczęścia potrzebna konferencja teraz, tylko wymierne efekty pracy zespołu. Za wcześnie na podsumowania przy natłoku pracy.