A potem to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ,tylko w porę uciekać .Tak mnie już nauczyła giełda .Mercator kupno 80 zł ,sprzedaż 70 zł .4 tysie straty ,a dziś 45 zł i dalej spada.
Dnia 2024-03-30 o godz. 19:25 ~Spa napisał(a): > A potem to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ,tylko w porę uciekać .Tak mnie już nauczyła giełda .Mercator kupno 80 zł ,sprzedaż 70 zł .4 tysie straty ,a dziś 45 zł i dalej spada.
Jezu, aleś ty biedny. Jak biedny to głupi. 4K zł to ja mam na waciki. Weź się biedaku nie błaźnij na forum.
Zorganizowana akcja straszenia leszcza. A wywiad z Prezesem czytali? Chcecie go przykryć wpisami z kapelusza? Jak będzie Espi, że fundy wyszły to będzie znaczyło, że nie ma kto sypać i kurs najpewniej odbije. Chłopaki od dziś na giełdzie?
Widzieliście jak naganiają wszędzie Już się nakręcają na jakiś wywiad, naiwniacy a we wtorek ciąg dalszy sypania fundów. Bedze wywalanie na potęgę zapewne Będze tak samo jak zawsze gdy biznes zaczyna się sypać .
NC TO MASZYNKA DO ROBIENIA KASY DLA LUDZI Z ZARZĄDÓW
Zgadza się wg mnie trup to dopiero wypadnie…zresztą oni mają zobowiązaniami krótkoterminowe na 30 baniek ciekawe skąd wezmą na to kasę .. nie dajcie się ubrać na lato