Skoro rok temu mieli 400 pacjentów z planowanych 800, czyli 50 proc, a dzisiaj mają 61 % to ja nie mam pytań, jak oni chcą to skończyć w 1H 2024 jak mamy już po sezonie infekcyjnym? przecież to na bank przesunie się na jesień, a podejrzewam że również na początek 2025. Nie o taki Genomtec walczyłem.
Od kilku miesięcy dawałem do zrozumienia , że coś jest nie tak z badaniami klinicznymi i że na pewno występuje jakiś problem … oczywiście komunikacja na ten temat pozostawia wiele do życzenia …
…intuicja mnie nie zawodzi i jak zacząłem podejrzewać , że może być jakiś problem to występ trolli pod moim nickiem KrisGPW .
A teraz dowalili nam emisję , której miało nie być i sprzedają marzenia pod onkologię …
Bo widzisz, ludzie porównywali Genomtec do SCPFL, do Synektika. A to bardziej przypomina stary Biomed Lublin i jego "mamy lek!", tylko tutaj jest "mamy pudełko". Ja ciągle czekam na jakąś większą spekulacyjną podbitkę. Z czystej chciwości, przyznaję się. Bo wierzę w podbitkę, w spółkę już nie.
Wszyscy pamiętamy profesora Tomasiewicza i jego badania a jak się skończyło wszyscy wiemy … tam zarobili tylko prezesi , gdzie sprzedali na samej górce za ponad 30 zł za akcje … a gdzie teraz jest biomed ? Wylęgarnia akcji i zmiana nazwy spółki bo już wszystkim się źle kojarzyła …
Też czekałem na zakończenie badań klinicznych załadowany i musiałem się przeprosić , że tak dałem się nabrać .
Dr Tokarski skłamał mnie jako akcjonariusza , że emisji miało już nie być a jednak to co mówi to jedno a to co robi to drugie … jakby chciał zadbać o moje akcje i o moje pieniądze to komunikacja byłaby na innym poziomie niż jest teraz !!!
Dnia 2024-03-27 o godz. 20:52 ~RobsonKubica napisał(a): > Skoro rok temu mieli 400 pacjentów z planowanych 800, czyli 50 proc, a dzisiaj mają 61 % to ja nie mam pytań, jak oni chcą to skończyć w 1H 2024 jak mamy już po sezonie infekcyjnym? przecież to na bank przesunie się na jesień, a podejrzewam że również na początek 2025. Nie o taki Genomtec walczyłem.
Nie robił kłamczuch emisji akcji na przyspieszenie genomtec id ? To jest jedna wielka farsa !
Chyba jednak nie wszyscy pamiętają Tomasiewicza (ja słyszę pierwszy raz o człowieku). Do tej pory myślałem że ci co inwestowali w Biomed, to robili to bo rosło, bo korzystali z covidowej gorączki, nie sądziłem że ktoś wierzył w tą innowację. Od początku było jasne że abstrahując od wyników, tego nie da się robić na skalę przemysłową. Dlatego na biomedzie nie było żadnych fundów, inwestorów znających temat, tylko ulica, tak jak na Simfabric, Columbusie. To były od początku bańki, na których zarabiali techniczni inwestorzy. Jeśli naprawdę wierzyłeś w sukces Biomedu, to powinieneś dać sobie spokój z biotechem i medtechem, bo i tak nic nie zarobisz, sprzedaż sfrustrowany przed komercjalizacją