@ Alek Czy mial byc podobny? To zalezy kogo spytasz :) jeden czy 2 napaleńców tak twierdzilo. Ci od SOWITEJ dywidendy. Reszta raczej bardziej realnie podeszla do tematu. Brak wiekszych premier (nie wliczajac FM2) = brak wiekszego zysku
Skupiamy sie na 2024. Gorzej nie bedzie niz w 2023
Raport neutralny. Fajerwerków to nikt się nie spodziewał. Ale Prezesa trzeba wyprowadzić z błędu, że wyniki nie są zbliżone co roku bo jednak odchylenie jest istotne, bo jednak kilka baniek mniej zarówno zysku jak i przychodu ze sprzedaży. Wiadomo, że te premiery które był nie wykręcą wyniku jak z czasów THOTD, ale patrzac na to, że FM 1 tylko w miarę wypadł, FM 2 kompletnie bez szału i jedna platforma na dzisiaj, to wynik jest zadowalający. Zobaczymy Heroes Hour, jak ktoś zauważył, ta gra na steam zebrała bardzo dobre recki i dodatkowo sprzedaje się wg mnie BARDZO dobrze. Jak powtórzymy na steam to wynik powinien być lepszy niż przy THOTD. Choćby ilość sprzedanych kopii przebija kilkakrotnie trupy ;)
Nie chce żeby potem mnie ganiali, ale faktyczna duża licencja gry na IP popularnym w latach 90/00 ktora teraz też powróciła z nowymi animacjami np na Netflix w ostatnich latach.
Marka dobra dla dzieci i młodzieży.
Tytuł dobry, ja byłem zadowolony jak zobaczyłem.
A że szybko usuneli to dobry znak. Warto obczajać strony spółek zależnych :)
To akurat fakt. Tylko w tej spółce (i podspółkach) mają duży problem z prowadzeniem stron internetowych.. co jeśli prawdą jest to co tutaj jest podawane - jest kolejnym przykładem tego nad czym trzeba popracować.