• Ktoś tu był zachwycony, że kupi full po 0,30 wskutek mojej nagonki :) Autor: ~InżynierMaliniak [185.177.124.*]
    jesteś tu jeszcze, po po wpisach nie widzę zachwytu

ha ha ha ha !!!
  • Re: Ktoś tu był zachwycony, że kupi full po 0,30 wskutek mojej nagonki : Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.158.*]
    A jak mogę być zachwyceni, skoro też po twoich wpisach wiszą na Elkopie, TSG, Mabion i Cyfrowy Polsat. Musiał by się ktoś przyznać, że cię posłuchał i tu nie wisi, ale wisi na czterech innych spółkach. I jeszcze jedno, skoro tak usilnie potrzebujesz atencji, to może przeproś ludzi, których nagoniłeś na inne spółki na tym forum, a ktoś przyzna ci rację co do tej jedynej trafionej analizy i siedzeniu to przez cztery lat dzień i noc z kolegami. Po co tu siedzicie nie wiem, bo przecież zarobić się tu nigdy nie da waszym znaniem. Widać wasz pracodawca ma inne zdanie.
  • Re: Ktoś tu był zachwycony, że kupi full po 0,30 wskutek mojej nagonki : Autor: ~InżynierMaliniak [185.177.124.*]
    Dnia 2024-03-20 o godz. 09:15 ~Kolejnyoszukany napisał(a):
    > A jak mogę być zachwyceni, skoro też po twoich wpisach wiszą na Elkopie, TSG, Mabion i Cyfrowy Polsat. Musiał by się ktoś przyznać, że cię posłuchał i tu nie wisi, ale wisi na czterech innych spółkach. I jeszcze jedno, skoro tak usilnie potrzebujesz atencji, to może przeproś ludzi, których nagoniłeś na inne spółki na tym forum, a ktoś przyzna ci rację co do tej jedynej trafionej analizy i siedzeniu to przez cztery lat dzień i noc z kolegami. Po co tu siedzicie nie wiem, bo przecież zarobić się tu nigdy nie da waszym znaniem. Widać wasz pracodawca ma inne zdanie.

Tworzysz własne bzdury. Nie przypominał sobie, a raczej pamięć mam dobrą, bym "naganiał". A poza tym, co się odwlecze to nie uciecze - tam prokurator nikomu po piętach nie depcze, może Solorzowi ? raczej nie pisali o tym :)
  • Re: Ktoś tu był zachwycony, że kupi full po 0,30 wskutek mojej nagonki : Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.158.*]
    Problem ludzi twoje pokroju, czyli bankietowych trolli jest zawsze taki sam, czyli brak kręgosłupa moralnego i brak honoru. Co byś nie napisał i tak wszyscy będę pamiętali twoje wpisy typu Elkopik idzie na 2,50. Możesz tu siedzieć następne 4 lat dzień i noc z kolegami, ale to niczego nie zmieni. Wasze nicki jak to pisałeś o spółce są wystarczające zeszmacone, żeby wiedzieć , że nikt waszych wypocin już dawno nie bierze poważanie, ale skoro płacą to bierz się do pracy trollu.
  • Re: Ktoś tu był zachwycony, że kupi full po 0,30 wskutek mojej nagonki : Autor: ~InżynierMaliniak [212.8.253.*]
    Dnia 2024-03-20 o godz. 10:06 ~Kolejnyoszukany napisał(a):
    > Problem ludzi twoje pokroju, czyli bankietowych trolli jest zawsze taki sam, czyli brak kręgosłupa moralnego i brak honoru. Co byś nie napisał i tak wszyscy będę pamiętali twoje wpisy typu Elkopik idzie na 2,50. Możesz tu siedzieć następne 4 lat dzień i noc z kolegami, ale to niczego nie zmieni. Wasze nicki jak to pisałeś o spółce są wystarczające zeszmacone, żeby wiedzieć , że nikt waszych wypocin już dawno nie bierze poważanie, ale skoro płacą to bierz się do pracy trollu.

Skoro "naszych wypocin już dawno nikt nie bierze poważnie", to coś się tak poważnie przyczepił wpisu o Elkopiku?

• Re: Ktoś tu był zachwycony, że kupi full po 0,30 wskutek mojej nagonki : Autor: ~Bolek [89.74.28.*]
    Maliniak idź teraz kup se browara, masz talent do znajdywania firm która będą spadać, szkoda natomiast że nie potrafisz wskazać spółek które będą rosnąć, bo na giełdzie chodzi oto żeby kupować spółki które będą rosnąć. Podziwiam że lubisz marnować czas na czymś takim
[x]
HUBTECH 0,34% 0,30 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.