Podnieśli myszko stawkę, że 19:30 w niedzielę jest dyżur i odpisywanie po kilku minutach? Dajcie chłopaki znać bo w tym waszym trollingu jesteście naprawdę mega konsekwentni i widać że rzetelnie pracujecie na dniówki - myszka, jarko i paru innych spółdzielców. Jakie chłopaki stawki bierzecie za trolowanie tak pół roku dzień w dzień - gdybym potrzebował pomocy gdzieś w internetach? Piszcie nie krępujcie się jak będę zainteresowany na pewno się dogadamy i znajdziemy.
W międzyczasie do innych - w mojej opinii HR niedługo powinien wyjść na plus. Inkwizytor wg mnie na plus nie wyjdzie, życie. Serum - sądzę że będzie sukcesem - tam jest zarobek od 1 kopii więc dlatego chcą ukraść akcje. Ten kolejny tajny projekt, The Curb - tutaj premiera też w okresie nie dłuższym niż rok i info pewnie znacznie szybciej - więc jest na czym budować optymizm. Kapitalizacja oczywiście niska, na siłę myszki przerzucają między sobą natomiast widać że podaży nie ma i akcje tracą. Popytu też nie ma wielkiego natomiast wszystkie pozytywne ESPI od tego momentu mogą już trend odwrócić.
Pozdrawiam chłopaków ze spółdzielni bo serio tylko dzięki waszej tytanicznej pracy udaje mi się dobrać po 6.xx a jak za chwilę w odpowiedzi na to padną argumenty, że się ubieram bo po 2.xx będzie to jeszcze bardziej jestem wdzięczny i zachęcam do pracy, siedzenia niedzielami wieczorem i wytrwałości - do ostatniej akcji panowie.