Jakie są podstawy aby wycenić tą spółkę na 40 mln? Proszę o jasny ekonomicznie przekaz. Co może skłonić kogoś z poważnym kapitałem do zainwestowania w tą spółkę na tych poziomach???? Co zyska fundusz kupując te akcje po 70 groszy???? Jedyne na co może liczyć to spekulacyjny wzrost kursu spółki na giełdzie bo fundamentalnie nijak się to nie spina.... Spekulacyjny wzrost się pojawia jak jest moda na sektor a ona ewidentnie przeminęła. Do zobaczenia na groszówkach mordeczki moje....
Muahahahhahah kretynie popatrz na cig co bylo ostatnio ,fajnie sobie pomarzyc hahahahahahaha. Jaka strata sami wpisali ja zeby wieksza kase miec na przyszlosc hahahah pajac
Jprd typie siedze tu juz troche. Po 70 groszy to bylo przez chwile po smieciu Gods Teigger. Gdzie nawet nic o GH wtedy nie bylo i tylko chwile po 70 bylo. A gdzie teraz jak przyszlosc rokuje co raz lepiej. I nie ma obaw jak po GT. Czekaj czekaj na 70 groszy
Hehe... przypomina mi się koleś, który przy złotówce pisał, że widzimy się na 20 groni. A poszło że złotówki na 4,30. Widzę nowy znafca giełdy z ciebie, który kupi w idealnym dołku. Czyli jesteś kolejnym, który będzie łykać po wyżej 2,00 i jeszcze będziesz dziękować, że super cena. Hihi.