• Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Ja aby zrobić przyjemność "re", do teraz, jako cep, dokupowałem akcje lenteksu. W czwartek przyszedł mi PIT-8C w którym mam zapłacić podatek dochodowy za skup akcji lenteks w 2023 roku. Zapomniałem o tym podatku bo "re" wbił mi do głowy, że lenteks tylko stratę przynosi. Kasę na zakupy wydałem i będę chyba musiał wziąć kredyt w banku aby ten podatek opłacić. No i widzisz "re", nie dość, że ze mnie cep, to jeszcze zapominalski cep.
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~re [37.109.145.*]
    no coz sprzedale jakie 5% papiera i rumakujesz. A prawda jest taka ze jesli ktos ma wiecej niz 10000 to ma problem. Inflacja robi swoje. A jesli chcesz kase na podatek to te 2000 pln moge ci darowac. Ciekawe ile jutro perla w place?
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~cep [194.36.19.*]
    "re" ,Twoje 2000 zł mnie nie urządza, nawet w postaci darowizny ale dzięki.
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~Ramirez [5.173.5.*]
    cep to nieuleczalny przypadek
    Jak ktoś się chce topić niech tonie
    Ewidentne problemy z matematyka na poziomie szkoły podstawowej
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~Red [217.96.204.*]
    Pan Cep ma 79556 szt. Wiecej ma tylko boss i Hoffman
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~re [31.0.1.*]
    jesli to prawda to go trzeba leczyc. Nie z tego powodu ze ma az tyle tylko dlatego, ze sie z tego cieszy
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~Hans [89.64.22.*]
    Poczekaj jak pojedzie do góry gdy spółka poda komunikat o dacie skupu…, Sobik nie kupował od NN za 7mln po to by stracić. NN ma w dupie bo to kasa wszystkich nie ich…. Pare groszy w tą czy w tamtą na wycenie jednostki im nie robi…. Więcej stracili na Kelner … taka różnica w inwestowaniu…. Dlatego żadnej kasy nie dam do TFI czy innych zarządzających.
    A co do samego LTX to spółka co roku ma zysk, co roku skup (można odpowiadać i dokupować taniej) coraz mniej akcji w obrocie.
    Trzymam ręce za głównych udziałowców aby szybko znaleźli kupca na swój pakiet . Wtedy wiele się zmieni. Patrz Novita … x 7 od ceny po jakiej oddał LTX / Moska
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~re [31.0.3.*]
    jedno co potrafia to sprzedac sami prowadzic interes to jakos nie bardzo. A ze kupowali od NN to moze dlatego aby NN nie walilo akcjami w rynek bo moglo sie skonczyc na 3XX
  • Re: Moje kłopoty z akcjami lenteksu. Autor: ~Hans [89.64.22.*]
    Nie wiem czy bywasz na WZA? Ale już tam widać zgrzyty były. NN chciało dywidendy i skupu. Główni udziałowcy nie bardzo. Oni chcą rozwijać spółkę …. Myślę że nowa maszyna do włókniny wis…. Powiększy zysk i obroty…. Oj będzie się działo.
    Martwi mnie czemu nie chwalą się umowami i współpraca z auto-motiv…. Z kim i współpracują i takie tam…
[x]
LENTEX -1,10% 7,22 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.