Tak samo bylo z mostem polnocnym. Info, skok do gory i zakonczenie na malym plusie. I tak na codzien. Ktos albo dusi kurs, albo kazda podbitka sluzy jako okazje do sypania.
w/g mnie wchodza w spolke fundusze, strasza poteznym batonem na S na wyzszym poziomie i zgarniaja wszystko na nizszych poziomach. Tu wzrosty i to niemale dopiero przed nami
jeszcze jedno info i może 20 zł. Dlaczego kurs jest duszony ..? sam nie wiem, ale może czekamy na kase która wyjdzie chwilowo z Bio ...? raczej wejdzie w Petrol /?/, ale część może też zasilić Pol-aquę
tylko te straty na opcjach znów mogą spowodowac zjazd o 40-50 % w kilka dni . Narazie lepiej nie tykac i poczekac do wyników. Ciągle ktoś wywala a i technicznie cały czas opór na 14. 80
już nie strasz tymi opcjami bo większość strat już zaksiegowali i to tylko papierowo
straty te będą w wiekszości zniwelowane przez dochody walutowe
więc nie siejcie tu paniki jak nie pasuje to sprzedaj
FORBES 3/2009 uplasował Stefańskiego na 60-tym miejscu, i pisze że Stefański wraz z rodzinką zaczął zwiększać udział do ponad 50 proc. pewnie juz mają bo miesiąc temu mieli cosik ze 47% - to i kurs trzymali w ryzach, sukces zawdzięcza Krauzemu, któremu budował Miasteczko Wilanów, armia Krauzego widać przeformowała szyki i idzie ostro z natarciem
Na fixingu stało 6 zlecen sprzedaży z łączną sumą 3442 akcji lecz jak zerknołem po sesji na strone gdzie widac zlecenia których nie można ukryć to było tam 6 zlecen na 98 tyś akcji do sprzedania .
niemal miesiac jej to zajelo..... dotarla, a w ciagu dnia nawet pokonala ta psychologiczna bariere 20zl. Przez ten czas zwiekszalem swoje zaangazowanie w ta niedowartosciowana na tle konkurencji spolke. Czekam na zdecydowanie wyzsze poziomy cenowe.... nic nie sprzedaje..... mam czas...... to dobra inwestycja
no wreszcie zamkniecie powyzej 20.... ciekawe czy wlacza sie teraz hamulcowi kursu... czy tez zielonymi swieczkami dojedziemy do 30... to drugie rozwiazanie nie bede ukrywal ze bardziej mi odpowiada.... byloby nagroda za cierpliwosc :)