Czyżby analitycy zapomnieli o istnieniu Compremum? Podejrzewam, że celowo w artykule nie pokazują Compremum, bo sami skupują razem z Markiem i nie chcą konkurencji.
Przekazuję, może komuś z Was się przyda. Jak nie teraz to może w przyszłości. Widziałem dzisiaj ogłoszenie kancelarii prawnej specjalizującej się w sprawach przeciwko Compremum (ściąganiem niezapłaconych należności jak również rozliczenia z byłymi pracownikami). Na moją prośbę przesłali mi nawet na maila referencje podpisane przez trzech zadowolonych klientów.
Parkiet wszyscy oprócz naganiaczy na forum wiedzą, że Compremum to perła w g.....e a nie w koronie. Już nawet sam Fojt się zorientował, że jego perła pływa w fekaliach.
Bin nie męcz się tu już dłużej z akcjami Compremum !! Postaraj się jutro sprzedać wszystko co masz i zbij kurs na minimum 1,74 dasz radę do dzieła !!
Z góry dziękuję !!
Parkiet
Wracając do tego twego wpisu o kancelarii ... to w zasadzie nic tam nie napisałeś z sensem bo co konkretnie?
Teraz ja:
Widziałem dziś na słupie ogłoszenie lekarza który specjalizuje się w urojeniach i konfabulacjach... z nawrotami, podesłać wam namiar koledzy Parkiet i reszta?
Dnia 2024-03-04 o godz. 07:35 ~Qbq napisał(a): > Parkiet > > Wracając do tego twego wpisu o kancelarii ... to w zasadzie nic tam nie napisałeś z sensem bo co konkretnie? > > Teraz ja: > > Widziałem dziś na słupie ogłoszenie lekarza który specjalizuje się w urojeniach i konfabulacjach... z nawrotami, podesłać wam namiar koledzy Parkiet i reszta?
Powiedz proszę coś więcej po swoich doświadczeniach, polecasz?
Parkiet
Kiedy będą zrzucać na 0,9?
Masz jakieś info?
Przyczaje się na 1,1 :)
Nikt mi nie chce oddać za 1zl lub nawet 1,1zl w pakiecie to sobie zbiore.
Tylko daj znać ile to będzie i kiedy, żebym się przygotowal
Po co tyle marudzicie nie widzicie że możecie robić zrzuty??
Zrzucie 30k i będziecie mieli kurs nisko w czym problem ? Może nie na 90 gr. Ale dobijecie prawie do 1,8 !! Do dzieła frajerzy !!
Marek, podnieść jeszcze za 10 Pln i wtedy sprzedawaj frajerom. Nie będziesz miał wtedy takiej straty jak kupowałeś powyżej 4 Pln. Na rynku słychać, że Fonon czepia się spartaczonych prac przez Compremum.
Znacie jakieś szczegóły?
Wow na rynku słychać buhaha !!
Parkiet ale wiesz o tym że Fonon ma swoje odcinki światłowodu a SP-C swoje już od 2018 roku i nie pracują razem ?
Bo wszyscy to wiemy od początku kontraktu a Ty nie słyszałeś o tym i tak po prostu bezczelnie sobie kłamiesz ?
Nie spodobała Ci się waloryzacja kontraktu o 288 mln zł z tego co najmniej 72 mln zł dla Compremum że tak musisz kłamać ??
Oni nie wiedzą o to jest waloryzacja przec Parkiet pisze o karach na tym kontrakcie 300 mln dla Compremum według trolli spadkowych Compremum tylko na tym kontrakcie zbankrutuje !!
Po co kupujecie po 5k w górę po 2,03 nie możecie mi nadal sprzedawać w dół po 1,80 ??
Dnia 2024-03-08 o godz. 11:53 ~Bin napisał(a): > Tak przy Dniu Kobiet to niektóre wpisy związane z Tamarą były prymitywne. Świadczą o poziomie osoby, która je pisała.
Bin nie przecież to Ty z Parkietem barwnie tu opisujecie co i komu robi Tamara i nigdy nie macie sobie nic do zarzucenia.
Dnia 2024-03-08 o godz. 13:36 ~Bin napisał(a): > Nie jest ok i nie chodzi tylko o dzień kobiet. Wpisy o Tamarze było prymitywne i obleśne.
Tak prymitywnie i obleśnie możecie pisać o Tamarze przez 364 dni w roku i jest ok a jak ktoś wam o tym przypomni w dzień kobiet jacy to z was Gentelmani to jest źle haha
Dnia 2024-03-08 o godz. 12:47 ~Marek napisał(a): > Bin a poza dniem kobiet to już możecie wszystkim udowadniać że Tamara przechodzi w zarządzie z łóżka do łużka i wtedy wszystko jest ok ??
Marku, rozumiem, że nie wiedziałeś jak się piszę łóżka i napisałeś raz tak, raz tak. Gratuluję. Czasem nawet nachodzi mnie myśl czy skończyłeś podstawówkę.
Dnia 2024-03-08 o godz. 09:29 ~Kr napisał(a): > Parkiet zna tylko projekt "usta Tamary" tyle zapamiętał z Compremum zanim wywalili go w 2020r z Compremum haha
Właśnie nie znam i mocno się zastanawiam czy chciałbym poznać. Może warto byłoby spróbować skoro dla nich Fojt zdradził żonę. Z drugiej zaś strony to takie z "third hand" po obu panach mi nie odpowiada. Masz Kr rację, wywalali mnie trzy razy. Jeszcze wtedy z PBG, gdy mecenas Szymański defraudował środki na Ukrainie.