Dnia 2009-04-01 o godz. 12:13 ~podłamany napisał(a):
> Znów dotarł do dna, przecież musi wreszcie ruszyć
> naprzód... nerwicy się nabawię przez ten papier.
Tu na forum nikt ci nie powie co masz robic, pamietaj zdrowie jest najwazniejsze.Ustaw stop losa na granicy która potrafisz zaakceptowac i daj sobie spokój - moja rada
dobrze, że ostatnio sprzedałem to badziewie po 80 zł...kupiłem wcześniej po 70,70 zł...na tym banku trzeba być ostrożnym i kupować z wyczuciem przy maksimum zniechęcenia, a pchać kiedy idzie podpałka. Trend jest zdecydowanie zniżkujący i dno nie jest potwierdzone, więc trzeba mieć w mózgu ustawioną grę na bessie...
Rozsmieszacie mnie niektorzy. Juz widzialem i cztalem takich co pisali ze GTN bedzie po 1,5 a teraz kolejny sie wyrwal ze BZW po 50. Widzisz chlopie co sie dzis stalo z bankami i z BZW na czele? Przeciez dno juz osiagnelismy. Ja kupowalem na fixie po 68,15 2 dni temu i czuje sie super. 4 raz zarabiam na tym banku podobnie jak i na GTN.Trzeba tylko wuczyc moment wejscia i wyjscia, ewent. stop loss. I prosze wiecej takich glupot nie pisac ze po 50 zeta bo z takimi wypowiedziami to do przedszkola jak sie czlowieku nie znasz.