Słabiutko to wygląda .. ciekawe czy dojadą do 3 zł do maja ?? A to i tak lipa .. wystarczy że Ciszewski by nie wywalał i już może by to poszło .. ale ma tego miliony on i jego kolesie .. dziwi mnie kto to wogole zbiera .. ale jakis cienki Bolek widac .. morgan by to wciagnal wszystko co tu wywalają w 10 minut hehe
Dnia 2024-02-20 o godz. 10:58 ~Yoda napisał(a): > Słabiutko to wygląda .. ciekawe czy dojadą do 3 zł do maja ?? A to i tak lipa .. wystarczy że Ciszewski by nie wywalał i już może by to poszło .. ale ma tego miliony on i jego kolesie .. dziwi mnie kto to wogole zbiera .. ale jakis cienki Bolek widac .. morgan by to wciagnal wszystko co tu wywalają w 10 minut hehe
TY CHOCIAZ WIESZ O CZYM PISZESZ, ZEROPOJĘCIA TYM WPISEM
Dnia 2024-02-20 o godz. 10:58 ~Yoda napisał(a): > Słabiutko to wygląda .. ciekawe czy dojadą do 3 zł do maja ?? A to i tak lipa .. wystarczy że Ciszewski by nie wywalał i już może by to poszło .. ale ma tego miliony on i jego kolesie .. dziwi mnie kto to wogole zbiera .. ale jakis cienki Bolek widac .. morgan by to wciagnal wszystko co tu wywalają w 10 minut hehe
..., jeśli tylko mają plan z konkretami, to jest nadzieja, ale jeśli chcą dalej tak naciągać, to marny widok się tu zarysowuje..
Delta 9 oraz oze wytłumaczcie mi jedną rzecz bo tego nigdy pojąć nie mogę .. skoro ma być tak super i 5 zł . To w jakim celu ktoś teraz wywala ?? No chyba lepiej by mu było zarobić 5 razy więcej ?? A może wie że trzeba bazować na szumie i szybko się pozbywać bo lepiej nie będzie a to już jest dużo .. pieniądze na wdrożenie terapi są potrzebne więc trzeba wywalać ??coo ??
Dnia 2024-02-20 o godz. 11:21 ~Yoda napisał(a): > Delta 9 oraz oze wytłumaczcie mi jedną rzecz bo tego nigdy pojąć nie mogę .. skoro ma być tak super i 5 zł . To w jakim celu ktoś teraz wywala ?? No chyba lepiej by mu było zarobić 5 razy więcej ?? A może wie że trzeba bazować na szumie i szybko się pozbywać bo lepiej nie będzie a to już jest dużo .. pieniądze na wdrożenie terapi są potrzebne więc trzeba wywalać ??coo ??
WIDZĘ ZE MALO DOSWIADCZONY NA GIELDZIE.NIE MASZ POJECIA PISZAC TAKIE RZECZY
No jaki jestem taki jestem od kogoś trzeba się uczyć … to cooo ??? Nie dowiem się ??? I jeszcze jak myślisz oze realny zasięg będzie 10 zł ?? Tam się ustawie sprzedam tego śmiecia i nie zaglądam tu od jutra
Dnia 2024-02-20 o godz. 11:29 ~Yoda napisał(a): > No jaki jestem taki jestem od kogoś trzeba się uczyć … to cooo ??? Nie dowiem się ??? I jeszcze jak myślisz oze realny zasięg będzie 10 zł ?? Tam się ustawie sprzedam tego śmiecia i nie zaglądam tu od jutra
Odpowiem Ci na zadane pytanie w ten sposób, że: jest słup z akcjami pod napięciem, który przekazuje prąd do transformatora, a ten już tylko do rozdzielni. Słup NN z akcjami pod napięciem otrzymał energię po 0,10zl, a dziś przekazuje do transformatora ŚN po ok. 0,9zł, ale tylko we własnej sieci WN i wspólnie i w porozumieniu z innymi słupami na podstacjach! Celem jest, by osiągnąć wrażenie wywalania prądu. Proszę nie mylić tylko z akcjami pod napięciem. :) Prawda, że to takie proste jest?! Pozdrawiam
..., moim skromnym zdaniem, to tylko się przerzuca jajeczka z jednej nogaweczki do drugiej, ot i cała filozofia. Proszę tylko nie mylić z fizjologią oze*go, bo jak mniemam po tym co pisze tu oze, to warunki fizjologiczne ma kosmiczne! :))!