Nie interesuje mnie jak się nazywa dystrybutor na USA/Meksyk/Kanada/Australia/Nowa Zelandia, interesuje mnie sprzedaż. A ta nabiera rozpędu: "- Rozszerzenie umowy dystrybucyjnej z naszym partnerem na kolejne rynki jest efektem bardzo dobrej współpracy i doświadczenia ze sprzedaży w USA. Pierwsza partia Endotelio dotarła do klientów w Stanach Zjednoczonych. Nasze suplementy diety spotkały się z pozytywnymi reakcjami i już mamy kolejne zamówienia. Wkrótce sprzedaż ruszy już pełną parą. - powiedział Konrad Palka, Prezes Zarządu Pharmena SA." https://www.biznesradar.pl/a/123729,pharmena-rozszerza-umowe-dystrybucyjna-suplementow-diety-endotelio-na-australie-i-nowa-zelandie
Oczywiście można zarzucić prezesowi, że bajki opowiada. Ale nie w przypadku gdy głównym akcjonariuszem jest jeden z najbogatszych Polaków - Jacek Szwajcowski majątek szacowany na kwotę 2,9 mld zł.
Longevity Lunch Lab. zajmuje się rozwojem biznesu dla Boulder Longevity Institute, innowacyjnej kliniki medycznej z siedzibą w Boulder w Kolorado założonej w 2006 - BLI działa już 17 lat, to nie jest firma krzak.
Boulder Longevity Institute jest lokalną przychodnią lekarską w Boulder Colorado. Zatrudnia 9 osób, z czego tylko szefowa ma tytuł lekarza (MD). reszta personelu to asystenci i pracownicy biurowi. oczywiście działa już 17 lat i nie jest to firma krzak. spoko, nikt tak nie twierdzi. dziwne, że a ty mistrzu już po raz kolejny nas o tym zapewniasz. ta właśnie ta lokalna przychodnia medycyny alternatywnej zajmuje się dystrybucją suplementu diety Endoteliol na obie Ameryki i od kilku dni w Australii i Nowej Zelandii. to od niej mogą kupować Endoteliol inne podmioty - odkryte przez ciebie sklepiki internetowe (jeden oferujący Endoteliol Rosjanom a drugi tylko po wpisaniu tajemnego kodu). i teraz mistrzu zachęcam cię po raz kolejny do zgłębienia głębin internetu i próbę rozszyfrowania zagadki z tzw grupą LUNCH. podpowiem ci, że da się to ogarnąć a wyniki pokazują tylko niekompetencję pewnych osób. po prostu według mnie ktoś sam nie wie o czym pisze. albo ubarwia proces dystrybucji opisany przeze mnie powyżej.
W USA mogliby sprzedawać Endotelio poprzez Amazona a jednak wybrali Boulder Longevity Institute. Widocznie ten kanał sprzedaży, pomimo zastrzeżeń Wafelka, daje lepsze rezultaty.
piszesz: W USA mogliby sprzedawać Endotelio poprzez Amazona a jednak wybrali Boulder Longevity Institute. Widocznie ten kanał sprzedaży, pomimo zastrzeżeń Wafelka, daje lepsze rezultaty. a może tak: W USA mogliby sprzedawać Endotelio poprzez Amazona a jednak wybrali Boulder Longevity Institute. "Widocznie ten kanał sprzedaży, jest tańszy". albo "Widocznie łatwiej go było załatwić".
możliwości jest wiele, a ty już o rezultatach. poczekajmy na raport, który pokaże pierwsze wyniki sprzedaży po zbyciu działalności Dermo. znowu zaczynasz gdybać mistrzu. jak nasz nadworny 1-mna. "Widocznie, Widocznie tak na mnie mówili"
mistrzu, czy mógłbyś mi przypomnieć kiedy "umawialiśmy się, że jak sprzedam akcje to nie udzielam się na forum"? czy możesz wkleić tutaj treść tej "umowy"? czy znowu wprowadzasz kogoś w błąd?