• grupa Longevity Lunch Lab LLC - wyjaśniam Autor: ~mistrzu [31.182.243.*]
    Nie interesuje mnie jak się nazywa dystrybutor na USA/Meksyk/Kanada/Australia/Nowa Zelandia, interesuje mnie sprzedaż.
    A ta nabiera rozpędu:
    "- Rozszerzenie umowy dystrybucyjnej z naszym partnerem na kolejne rynki jest efektem bardzo dobrej współpracy i doświadczenia ze sprzedaży w USA. Pierwsza partia Endotelio dotarła do klientów w Stanach Zjednoczonych. Nasze suplementy diety spotkały się z pozytywnymi reakcjami i już mamy kolejne zamówienia. Wkrótce sprzedaż ruszy już pełną parą. - powiedział Konrad Palka, Prezes Zarządu Pharmena SA."
    https://www.biznesradar.pl/a/123729,pharmena-rozszerza-umowe-dystrybucyjna-suplementow-diety-endotelio-na-australie-i-nowa-zelandie

Oczywiście można zarzucić prezesowi, że bajki opowiada. Ale nie w przypadku gdy głównym akcjonariuszem jest jeden z najbogatszych Polaków - Jacek Szwajcowski majątek szacowany na kwotę 2,9 mld zł.

Longevity Lunch Lab. zajmuje się rozwojem biznesu dla Boulder Longevity Institute, innowacyjnej kliniki medycznej z siedzibą w Boulder w Kolorado założonej w 2006 - BLI działa już 17 lat, to nie jest firma krzak.

• Re: grupa Longevity Lunch Lab LLC - wyjaśniam ale słabo Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    Boulder Longevity Institute jest lokalną przychodnią lekarską w Boulder Colorado. Zatrudnia 9 osób, z czego tylko szefowa ma tytuł lekarza (MD). reszta personelu to asystenci i pracownicy biurowi. oczywiście działa już 17 lat i nie jest to firma krzak. spoko, nikt tak nie twierdzi. dziwne, że a ty mistrzu już po raz kolejny nas o tym zapewniasz.
    ta właśnie ta lokalna przychodnia medycyny alternatywnej zajmuje się dystrybucją suplementu diety Endoteliol na obie Ameryki i od kilku dni w Australii i Nowej Zelandii. to od niej mogą kupować Endoteliol inne podmioty - odkryte przez ciebie sklepiki internetowe (jeden oferujący Endoteliol Rosjanom a drugi tylko po wpisaniu tajemnego kodu).
    i teraz mistrzu zachęcam cię po raz kolejny do zgłębienia głębin internetu i próbę rozszyfrowania zagadki z tzw grupą LUNCH.
    podpowiem ci, że da się to ogarnąć a wyniki pokazują tylko niekompetencję pewnych osób. po prostu według mnie ktoś sam nie wie o czym pisze. albo ubarwia proces dystrybucji opisany przeze mnie powyżej.

• Re: grupa Longevity Lunch Lab LLC - wyjaśniam Autor: ~mistrzu [31.182.243.*]
    W USA mogliby sprzedawać Endotelio poprzez Amazona a jednak wybrali Boulder Longevity Institute.
    Widocznie ten kanał sprzedaży, pomimo zastrzeżeń Wafelka, daje lepsze rezultaty.
  • Re: grupa Longevity Lunch Lab LLC - wyjaśniam Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    piszesz: W USA mogliby sprzedawać Endotelio poprzez Amazona a jednak wybrali Boulder Longevity Institute.
    Widocznie ten kanał sprzedaży, pomimo zastrzeżeń Wafelka, daje lepsze rezultaty.
    a może tak:
    W USA mogliby sprzedawać Endotelio poprzez Amazona a jednak wybrali Boulder Longevity Institute.
    "Widocznie ten kanał sprzedaży, jest tańszy". albo "Widocznie łatwiej go było załatwić".
    możliwości jest wiele, a ty już o rezultatach. poczekajmy na raport, który pokaże pierwsze wyniki sprzedaży po zbyciu działalności Dermo.
    znowu zaczynasz gdybać mistrzu. jak nasz nadworny 1-mna.
    "Widocznie, Widocznie tak na mnie mówili"
  • Re: grupa Longevity Lunch Lab LLC - wyjaśniam Autor: ~mistrzu [31.182.243.*]
    Sprzedaż w USA rozpoczęli w styczniu - na wyniki trzeba czekać do raportu za I kw.

Mnie bardziej interesują ewentualne newsy po publikacji rocznych wyników.

Wafelek - czy nie umawialiśmy się, że jak sprzedasz akcje to nie udzielasz się na forum? Chyba, że znowu masz akcje ale chcesz kupić taniej :)
  • Re: grupa Longevity Lunch Lab LLC - wyjaśniam Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    mistrzu, czy mógłbyś mi przypomnieć kiedy "umawialiśmy się, że jak sprzedam akcje to nie udzielam się na forum"?
    czy możesz wkleić tutaj treść tej "umowy"? czy znowu wprowadzasz kogoś w błąd?
  • Re: grupa Longevity Lunch Lab LLC - mistrzu szukasz dalej? Autor: ~Wafelek [146.70.81.*]
    znalazłeś? bo chciałbym abyśmy wyjaśnili wątpliwości.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [208.78.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.87.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PHARMENA -0,59% 3,38 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.