Nie rozumiem pisania typu "śmieć" ? Firma zajmująca się wodorem atomem energetyka jak można taką firmę nazwać śmieć? Druga rzecz nie widzi mi się ta firma czy inna sprzedaje wychodzę i tyle.Fajnie by było gdy tu byli poważni inwestorzy i poważne wpisy.Pozdrawiam
Jak mi się coś w tej firmie nie podoba, to nie można jej krytykować??? Czasy Gierka i propaganda sukcesu to zamierzchła przeszłość.... a sukcesów w Zepaku brak!
Dnia 2024-02-15 o godz. 12:24 ~Sceptyk napisał(a): > Jak mi się coś w tej firmie nie podoba, to nie można jej krytykować??? Czasy Gierka i propaganda sukcesu to zamierzchła przeszłość.... a sukcesów w Zepaku brak!
To może napisz coś merytorycznego jak krytykujesz. Bo wpisy typu śmieć są delikatnie mówiąc słabe. Chyba , że piszesz po to że musisz bo to Twoja praca.
Nigdy nie pisałem, że to śmieć itp. Ale jak widać każdy ma prawo do własnej oceny i używania własnych określeń na jakość zarządzania spółką i jej projektami. Kurs doskonale to odzwierciedla, stąd niektórzy są coraz bardziej zniecierpliwieni. Swoją drogą, nawet "kulturalne i grzeczne wypraszanie ze spółki i forum" jest próbą narzucenia swojej woli, co jest moim zdaniem zachowaniem nie na miejscu.
Dnia 2024-02-15 o godz. 10:07 ~Dyro napisał(a): > Nie rozumiem pisania typu "śmieć" ? Firma zajmująca się wodorem atomem energetyka jak można taką firmę nazwać śmieć? Druga rzecz nie widzi mi się ta firma czy inna sprzedaje wychodzę i tyle.Fajnie by było gdy tu byli poważni inwestorzy i poważne wpisy.Pozdrawiam
Zobaczymy po wynikach czy znowu akcjonariusze będą gnojeni ,jak do tej pory każde dobre info kończy się rozwolnieniem i stratami .