dla których to tak dołuje? Ktoś coś wie? Jestem już tyle tysięcy w plecy, że mógłbym sobie nowe cycki zrobić za nie. szlag by cały gpw trafił. wszystko mam na czerwono. wszystko.
Realizacja zysków. krótkodystansowcy sie przestraszyli, ze ucieka im okazja na szybki zysk to sprzedają. Wyprzedadzą sie, to zacznie znowu się piąć. w spółce wszystko wydaje sie w porządku. Potężny potencjał wzrostu.
Dnia 2024-02-14 o godz. 14:38 ~pablo napisał(a): > dla których to tak dołuje? > Ktoś coś wie? > Jestem już tyle tysięcy w plecy, że mógłbym sobie nowe cycki zrobić za nie. szlag by cały gpw trafił. wszystko mam na czerwono. wszystko.
jak technicznie inwestowałeś od 22-23 nie powinieneś mieć waloru.
a jak fundamentalnie , to chyba nic istotnego sie nie zmieniło . spółka wyceniana na około 5-6 p/e .
Może zainwestuj w cycki i to da Ci zarobić, sprzedaj papier.
Akurat cena pszenicy na światowych rynkach spadła, a z Ukrainy importują tylko pszenicę durum która nie jest uprawiana w Polsce, a import jest dozwolony jeśli nie będzie blokady już dróg lub granicy. Jeśli wyniki za 4 kwartał będą dobre i sumarycznie cały rok to kurs powinien być na spokojnie 30-35zl, ale to trzeba poczekać do raportu rocznego.