Jeszcze 2 kilo chcę załadować i dziękuję. Fajną tę spółeczkę macie. Polecam sprawdzić stan zapasów gotówkowych, wartość księgową grahama, kapitalizację i dodać do tego espi o inwestorze startegicznym.
Skoro brakuje im perspektyw (według rozmówcy powyżej), to mogą sprzedać szybko zbywalne aktywa obrotowe i wypłacić dywidendę brutto wyższą od aktualnego kursu, jako spółka gamingowa. Chcesz akcje, to kup a nie naganiaj na spadki, zachowaj honor. Wiem, że chciałbys nizej, kazdy by chciał miec akcje taniej, niz drozej, ale zachowajmy przy tym honor. Jak malutka spółka gamingowa o wartosci ksiegowej grahama powyzej aktualnego kursu nie jest dobra inwestycją? Po informacji o nowym inwestorze strategicznym i planach wydawniczych? Szanowny Panie, proszę o okreslenie ryzyka w takiej transakcji. Oczywiscie, zgadzam sie, ze nowe gry mogą im nie wyjsc, wszystko moze im nie wyjsc, ale kluczową kwestia jest, ze moga sobie na to pozwolic, bo maja bardzo komfortowa sytuacje finansowa w spolce. Pozdrawiam, Kerr.
Załadowałem 2k. Mam pakiet 4 321 akcji i wystarczy mi na tę spółkę i na taką płynność. Perspektywa od kilku miesięcy do kilku kwartałów. Powodzenia życzę!