Atlantis - akcje bonusowe od 2 lat, czy zostały wprowadzone do obrotu giełdowego ? sprawdźcie sobie...!
Inwestment Friends Capital - po wprowadzeniu bonusowych spadek łącznie -50% i zawieszenie notowań po 2 sesjach..., do dziś.. sprawdźcie sobie...!
FON ? - w środę zobaczymy debiut 140 625 000 akcji......:)
----
a tu.... IF
tu JEDYNY BIZNES jest taki, że - niepłynne akcje IF - będzie można wywalać od poniedziałku - i zrealizować ZYSK, mając kontrolę nad spółkę przez "akcje bonusowe"...
sprawdźcie sobie KTO MA NAJWIĘCEJ starych akcji i jak będzie mógł w końcu je upłynnić.....:)
Nie martw sie o nas.Wcześniej czy poźniej wszyscy zarabiają. Tutaj nie ma tak wielu akcji jak na FON. i sa o wiele stabilniejsze.Ja z moimi kilkudziesięcioma tysiącami darmowych na pewno zarobie.
Tak może być tylko zobaczymy fon czy patro nie zrobił innego myku bo on sam też straci jak będą tak firmy blokować i po drugie te spółki póki co zarabiają to nie bankruty.
Myślę że Petro podbije kurs na Fon i sprzeda wam bonusowe okolicy po 5zrta,
Fon 140 mln akcji jak podbiją tylko o złotówkę to majątek zgarną?Trzeba tylko w środę uważać by na szczycie bonusowe zrealizować
A co z bonusowymi Ifsa z 03.12.2021 r jest ich zarejestrowane 72 miliony w dniu 15.12.2021r ? Czy od poniedziałku będą też notowane - to może zamiast 4 milionów być od razu 81 milionów ? A te 64,8 miliony z tych obecnych bonusów zarejestrują dopiero w lutym ?
Dnia 2024-01-21 o godz. 09:31 ~ja napisał(a): > A co z bonusowymi Ifsa z 03.12.2021 r jest ich zarejestrowane 72 miliony w dniu 15.12.2021r ? Czy od poniedziałku będą też notowane - to może zamiast 4 milionów być od razu 81 milionów ? A te 64,8 miliony z tych obecnych bonusów zarejestrują dopiero w lutym ?
upss...., serio nie wiesz ....?
akcje BONUSOWE IFC zostały dopuszczone do obrotu 15 września 2023 r.
Już wymyślasz bajki trolu jak kłamiesz to ci gile z nosa lecą. Jak będzie to zobaczymy a ty trolu jak nie masz akcji to w poniedziałek możesz kupić po taniości może Ci się uda po 50gr.
Dnia 2024-01-21 o godz. 08:46 ~ObserwujaTo napisał(a): > Też jestem zdania że Fon do środy podbiją i sprzedadzą je na szczycie bo każda złotówka wyżej na akcji to 140mln.zł zarobku dla Pana Petro. > > > > Podobnie podbili kurs IFSa w 3sesje o 4zł./szt.
moja prognoza na fonie przy wejściu darmowych akcji Patro walnie z rana PKC i otworzy się na groszach !!!!!
do mistrza - pakuj w poniedziałek tylko że to chyba będziesz miał już do zapakowania 81 milionów akcji i jeszcze 64,8 miliona bonusów -starczy ci kasy aby kupić po 0,39 ?
ej jak czytam ten post to widzę że jeden z 3% postów z realnym scenariuszem i rzetelnymi potwierdzonymi na przykładach infami, Co się dzieje to Bankier na pewno ?? jestem w szoku rzetelnie i zwięźle !!!!!!!!!!!!!!!!! aż nie pasuje do Polaków żeby tak pisać, mam spółkę i bedzie wzrost 150% w poniedziałek, albo wróżka wybicie w poniedziałek, formacja spodku - to analityk których jest 75% na bankierze.Szkoda że takich wypowiedzi realistycznych jest tu tylko kilka procent.
Komu upłynnić? Widziałeś arkusz? Musi zaprosić do gry, nikt nie przysiądzie do spadkowego trendu.
Wykres i wskaźniki przyciągną graczy jeżeli kurs ruszy w górę.
u góry nad forum masz wykresy - kliknij w wykres liniowy i okres 5 lat i zobacz jak to wyglądało w grudniu od 8.12 2021 r do czerwca 2022r - zjazd z 3,10 na 0,17
Warto czytać warunki przed zakupem, to rozwiązuje 99% problemów inwestycyjnych. Można też w ciemno lecieć i wymyślać teorie oraz podawać przykłady z innych spółek które wprowadzały akcje bonusowe na innych zasadach których się nie rozumie (wnioski po wszystkich tu wypowiedziach, ogólnie wow jakie szczyty ignorancji).
Pozdrawiam