• szacunki za 4Q, Autor: ~StaśBareja [31.61.225.*]
    silne mrozy spowodowały, że zamarzła klawiatura w komputerach, i nie mogą opublikować szacunków.
    dodam, że szacunki za 4Q 2022 opublikowali 2stycznia 2022.
    cos słaba grzeją te pompy ciepła.
    tylko ciepła pompa ma super bo śmiga na nartach po warszawskich ulicach.
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ~mini24 [37.47.211.*]
    Dziś powinny być:)
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ~lol [185.31.217.*]
    wiemy, że będzie dramat także nie ma na co czekać w sumie;]
    No pytanie jak wielki dramat i ile kurs walnie tzn. Czy będzie poniżej 10 po tych informacjach. Druga rzecz to raport roczny za jakiś czas i pytanie czy przy mocno spadających przychodach za 4q będzie strata netto czy jednak zysk mimo niesprzyjającego rynku. Jest na co czekać to ukierunkuje kurs mimo ze na teraz się wydaje że mocno spadlo
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ~Mar [45.131.35.*]
    Jeszcze nie ma wyników a wy już straszycie. Myślicie że jak ludzie zobaczą 64mln przychodów to wywalą akcje, każdy ma świadomość że w 1Q ogłoszenie czy i ile dostaną Dotacji z NCBiR a mogą dostać do 22mln, akcjonariusze wiedzą że w Niemczech od stycznia ruszyły wyższe dopłaty do pomp ciepła. Do tego na stronie Sunexa nabór pracowników muszą mieć dużo zamówień skoro tyle pracowników szukają. A wy wpisujecie że spółka beznadziejna bez żadnej argumentacji.
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ~Fromag [37.47.113.*]
    Mar bo może będzie tak, wyniki będą takie sobie wiadomo w cenie, ale spekula postraszy, zrobi zjazd i się załaduje, więc najlepiej ładować wtedy.
    Akumulacja była na końcu zeszłego roku. Zbyt oczywiste że przy mniejszych przychodach kurs spada, można czekać tylko jak podadzą info o dotacjach z NCBiR to już taniej nie będzie? a już widać że wyniki za 1Q będą lepsze? Ja o kurs jestem spokojny.
    Ja już kupiłem poniżej 12. Natomiast liczę się z tym że spekula Może chceciec pomieszać więc warto skorzystać z okazji w razie czego.
    Ja się obawiam że jeśli chodzi o spadki kursu to spółka nie powiedziała ostatniego słowa. Niestety ze strony rządu nie zanosi się ma jakiś program czy to wsparcia tych co mają fotowoltaiczne i pompy ciepła I bula mega rachunki.
    Ps. Brak szacunków jest wkurzający. Ile można liczyć toć to pewnie raptem 60 mln przychodu :)
    Fromag jako ciekawostkę ci powiem że po podpisaniu umowy z NCBIR 28.12.2021 kurs poszybował z 3,5zł do 29zł. Czekamy
    No to bananowy standard, wywołanie paniki pod szacunki I zwalnie kursu. Mar dzięki, ja tu siedzę do czasu jak sunex będzie 3 cyfrowy :)
    Fromag zobacz jak odrazu po wynikach pojawili się nowe typy których tu nie było sam spadź.
    Po co było wywalać, w godzinę 0,5mln jak widać wyniki w cenie, liczy się przyszłość.
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ciepla_pompa [77.111.244.*]
    Akurat jutro będę w Katowicach, sama nawet jestem ciekawa po jakim ajpi przyjdzie mi śmigać, kociaczku. Pomogę ci trochę i będę przełączać się co chwilę między siecią komórkową a siecią Uniwersytetu Śląskiego.
    A teraz gdzie jestem według ciebie?
    Może jednak wysilisz się i jakoś sensownie skomentujesz info odnośnie tegorocznej działalności Suneksu?
    ----
    CiepłaPompa, dumna właścicielka itd.
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ~maskopatol [31.61.226.*]
    Dupna, ciepła, pompa.
    Dobre, coś mi przypomina...
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ciepla_pompa [155.158.161.*]
    Co ci przypomina, dzieciaczku? Pozdrawiam z pewnego sympozjum na Uniwersytecie Śląskim, łowco aj - pi. To piszę z sieci uniwersyteckiej, ciekawe jakie będziesz miał tam lokalizacje.
    PS.
    Chociaż powinnam sobie darować odpisywanie komuś, kto w swoim nicku sam siebie tak określił.
  • Re: szacunki za 4Q, Autor: ciepla_pompa [31.0.76.*]
    A to z kolei piszę z komórki. Jakie ajpi, łowco wychodzi?
[x]
SUNEX -1,75% 2,80 2026-05-22 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.