• przewidywania na 2024 Autor: ~reh [109.206.223.*]
    jak myślicie , czy rynek w końcu zacznie wyceniać wartość spółki ?
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~ADS [85.222.82.*]
    Obstawiałem CHP wsród gwiazd gamingu w 2023 r. Na 2024 r. nie podejmuje się obstawiania. Choć zakładam, że wyniki finansowe będą bardzo dobre, dlatego wciąż tu jestem.
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~Misior [89.200.231.*]
    Rynek przez cały rok 2023 wyceniał wartość spółki w taki sposób, jak społka komunikowala się z rynkiem. I jak spółka nie zmieni swojej komunikacji z rynkiem (inwestorami), to końcem roku 2024 kurs będzie na minimalnie wyższych poziomach lub podobnych.

Przykład.
    8.05.2023 - zawarcie umowy wydawniczej.... I co wiemy po 7 miesiacach? Tyle co wiedzieliśmy w maju. Czyli NIC! Wie ktoś jakie tytuły gier? Widział ktoś jakieś screeny?

Zamiast konkretnego infa, towypuszczają jakieś pierdoły na fejsie, które sobie sami polubjaja..
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~REH [109.206.213.*]
    zgadzam się z Tobą, komunikacja jest mizerna ... zero informacji o nowych projektach .. jedna wielka niewiadoma
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~Erj007 [31.61.183.*]
    Mówiłem że gniot to dostawałem minusy. Kwaskaty się śmieje z nas i bierze sowite wynagrodzenie. Gdzie te gry dla Arabów?

Śmieszna spoleczka. Jak mają już 8 baniek na koncie przy takim cap niech robią skup i zdejmują ścierwo z giełdy bo wstyd
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~AA [89.78.224.*]
    Szanowny Erj 007, najpierw naucz się czytać bilans, a potem pisz , Cherry nie miało nigdy w bilansie 8 mln w gotówce, tyle w temacie
    ps.
    po kryzysie w 2022 nie ma już śladu, ale nie mają jeszcze tyle gotówki lub pomysłu na nową grę z rodzaju my hospital....
    Szanowny AA. 8 baniek przepływów na badania rozwojowe nie starczy na produkcję gry na komórki? Czego tam programista potrzebuje, wozu NASA czy rakiety?

Z pozdrowieniami
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~AA [89.78.224.*]
    Dnia 2023-12-31 o godz. 12:38 ~Erj007 napisał(a):
    > Szanowny AA. 8 baniek przepływów na badania rozwojowe nie starczy na produkcję gry na komórki? Czego tam programista potrzebuje, wozu NASA czy rakiety?
    > >
    > > Z pozdrowieniami

"Jak mają już 8 baniek na koncie przy takim cap niech robią skup i zdejmują ścierwo z giełdy bo wstyd"

to twój cytat kolego , więc jednak zapraszam do nauki czytania bilansu , bo chyba do tej pory miałeś niesamowitego farta inwestując w akcje , ale to może się kiedyś skończyć .... :)
    bez urazy :) Szanowny 007

• Re: przewidywania na 2024 Autor: ~Erj007 [89.231.76.*]
    ciekawe ile wyjma z tych prawie 8 baniek na badania, a i raczkę położę pod kosę że z IV kwartalu ewentualny zysk wyladuje znowu na rozwoj. ciekawi mnie to niesamowicie bo co pochlania tyle gotowy zwlaszcza w pracy programisty i grafika. Proces tworczy tyle kosztuje? z tego co wiem pracuje tam ok 7-8 osob , zatrudniaja noblistów czy jak?

No nic niemniej trzymam gniotka bo nie lubie oddawac ze strata a sprzedaz tego po wartosci ksiegowej to bylaby glupota.

Czekam wiec co wymysla w calym 2024
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~cristi [89.64.77.*]
    Dnia 2023-12-31 o godz. 13:25 ~Erj007 napisał(a):
    > ciekawe ile wyjma z tych prawie 8 baniek na badania, a i raczkę położę pod kosę że z IV kwartalu ewentualny zysk wyladuje znowu na rozwoj. ciekawi mnie to niesamowicie bo co pochlania tyle gotowy zwlaszcza w pracy programisty i grafika. Proces tworczy tyle kosztuje? z tego co wiem pracuje tam ok 7-8 osob , zatrudniaja noblistów czy jak?
    >
    > No nic niemniej trzymam gniotka bo nie lubie oddawac ze strata a sprzedaz tego po wartosci ksiegowej to bylaby glupota.
    >
    > Czekam wiec co wymysla w calym 2024

śmieszne, z tego co wiem to tam zawsze pracowało się po kosztach i nigdy nie doceniano pracowników, więc nawet te 7-8 osób pewnie dalej robi tam praktycznie za free :P
    O jest insider. Już widzę jak programista pracuje za friko w Warszawie.

Zejdź na ziemię :bezrobocie w Warszawie ile 1-2%? Jakby mieli za darmo robić to by na budowie pracowali
    Tak poza tym jest w raporcie pozycja wynagrodzenia można łatwo policzyć ile średnio tam zarabiają. Czy to jest free to wątpię.

Co robisz tu insiderkQ?
    Jeszcze śmieszniejsze jest to jak przedstawiają w raporcie nad czym pracują

Projekt 1
    Projekt 2
    Projekt 3 i tak dalej, jakby nie mogli podpisać o jaką grę chodzi. Jeszcze rozumiem projekty z umow, niekoniecznie mogą to ujawniać ale własne projekty? Przecież kwaskaty mówił, że będą tworzyć coś swojego.

No. I co z tą premia motywacyjna dla pracowników że mają kupować akcje? Hahahaha. Panek kwaśnica by się Pan tu udzielił i napisał
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~Rob [62.122.113.*]
    Uważam że ktoś tu skupuje cały czas i ujawni się w odpowiednim free float .Tu ktoś dołączy do akcjonariatu i walne.
    Mam nadzieję że dowiozą grę dla Arabów, skoro ma być to znów kategoria merge więc jestem na 90% przekonany że dowiozą.

Mam nadzieję że ogarną swój własny projekt i lutna grę coś w rodzaju hitu my hospital, wtedy będziemy liczyć kapuche bo nie oddam tego poniżej 50zeta
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~reh [109.206.213.*]
    jesteś bardziej zmienny niż kobieta w ciąży
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~ADS [85.222.82.*]
    I podobnie gadatliwy :))))
  • Re: przewidywania na 2024 Autor: ~Pilot [93.174.30.*]
    Boją się uwolnić kurs booooo poleci na 40-50 zł expresem.
    Kto się boi uwolnić oświec nas? Ten co sprzedaje po 13.5 ten boi się uwolnić? I co mu ta Sprzedaz da? Że kurs nie poleci? Jak go wyskubia to w końcu poleci i zostanę i na peronie.

Więc powiedz mi jaka logika kieruję się ten co trzyma kurs?
[x]
CHERRY -4,68% 0,45 2026-05-22 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.