• Szansa jedna na milion. Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Eksperyment-spoleczny-Rafala-Zaorskiego-Chce-podzielic-apartament-na-20-000-czesci-i-zarobic-100-milionow-zlotych-8669784.html
  • Re: Szansa jedna na milion. Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Jestem trochę rozdarty bo bardzo pragnąłbym zostać współwłaścicielem jednego z najdroższych apartamentów w Polsce i w dodatku być w jedynej paczce z Rafałem. Wydawałoby się na pierwszy rzut oka że to udział znikomy ale posiadanie udziału w takim apartamencie to coś więcej. To swoista przynależność do stowarzyszenia wytrawnych spekulantów. Byłaby możliwość wymienienia spostrzeżeń i poufnych informacji.
    Z drugiej strony to wydatek 5000zł i niestety nie posiadam wystarczającej ilości gotówki ażeby sfinansować transakcję. Oczywiście dysponuję akcjami bydgoskiej spółki gamingowej i bez problemu mógłbym 'skaszować' brakującą kwotę ale mam dylemat bo postanowiłem że nie będę sprzedawać choćby niewiadomo co. Poza tym może się nie znaleźć wystarczająca ilość chętnych i wtedy Rafał wycofa ofertę i w takiej sytuacji to ani udziałów w apartamencie ani akcji. Zaczyna mnie to już wnerwiać.
  • Re: Szansa jedna na milion. Autor: ~edam2013 [138.199.63.*]
    Na ursusie też naganiałeś i też miało rosnąć a poszło do piachu
  • Re: Szansa jedna na milion. Autor: ~Egon44PL [185.51.134.*]
    Ursus to był inny kejs. Tu mamy spułkę wirtualną bo oni idą za czasem a nie jakieś betonowe wiejskie maszyny to nie poruwnuj tego do zarobkowania na reklamach co jest nie tak ryzykowne jak chandel traktorami
[x]
VIVID -2,35% 0,83 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.