• Ktoś zbiera akcje Autor: ~Inwestro [104.28.131.*]
    Akcji mało w obrocie cena na samym dnie więc dosyć niskim nakładem gotówki można mieć firmę tworzącą gry. Obstawiam Baked. PLW raczej odpada.
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.0.*]
    Ktoś ostro wywala , zejdzie do 90 groszy to do 1.30 będzie prawie 50% więc nie przesadzaj ,
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~adameczek133 [89.64.48.*]
    Ci co sprzedają i zaniżają kurs to na to brak słów ..
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~Trixx [83.24.7.*]
    To jest tylko sztuczny ruch w celu pozbycia się przez większego właściciela tego chłamu. Tu nikt na tym już nie zarobi, jeśli tej firmy ktoś nie przejmie za grosze, to niebawem upadnie !
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~Inwestor [104.28.45.*]
    PLW musi informować o sprzedaży akcji. Narazie żadnych ESPI nie było. Posiadają 30 procent więc zanim zejdą poniżej 5 procent to musimy się o tym dowiedzieć
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~Trixx [83.6.231.*]
    Ja nie pisze o PLW oni to maja temat w nosie, objęli pakiety po jakiś śmiesznie małych pieniądzach i to ze jeden ich projekt upadnie to nic nie zmienia, zrobią odpis i tyle, inne przyniosa pieniądze. Zniknie nazwa PSH, a programiści przejdą do innego podmiotu i tyle.
  • Ktoś zbiera akcje Autor: ~muzem [188.146.110.*]
    hipotetycznie ; PLW ma tak dużo akcji PSH, że może zbiera co się jeszcze da dla siebie lub aby odsprzedać kontraktowo odpowiedni pakiet dla np. baked a i samemu zachować kęs...
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~src [89.247.164.*]
    Lol. Ale macie fantazje
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~jjj [109.95.143.*]
    Chwilowo cena się obroniła na poziomach ok. 1.3 ale według mnie jeszcze może dużo spaść. Jeszcze poczekam z zakupami .
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.241.*]
    Ja trochę pozbierałem za marne 5 tysi bo więcej szkoda mi tu wrzucać, ewentualnie dobrać trochę jak spadnie jeszcze niżej. A może jeszcze uda im się wyjść na prostą i kurs wróci do tych 6-7zł.
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~KiedyśByłoInaczej [37.248.219.*]
    Pewnie że uda im się wyjść na prostą. Jest dużo gorszych spółek i sobie żyją, a tutaj w pierwszym kw. kolejna nowa gra The Order of the Snake Scale. Wydawcą PLW. Na razie zainteresowanie na liście nie duże ale jak wyjdzie demo pewnie ruszy, bo gra wydaje się interesująca. Do tego zaraz ujawnienie nowego tytułu. Tribe też jeszcze nie powiedziało ostatniego słowa. Prezes się pozbierał, kontakt z nim jest bezproblemowy. Idzie dobre.
  • Re: Ktoś zbiera akcje Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.241.*]
    Ups, chyba napędziłem zakupy tym podbieraniem :/ Spokojnie, dla każdego starczy, a może jeszcze spadnie?
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.