Robią nas w balona, trzeba zacząć działać! Czy są chętni do połączenia sił i wystąpienia w imieniu większej ilości akcjonariuszy. Musimy zebrać 5%. Osobiście mam 0,4%.
Chętnych zapraszam o kontakt: hub.tech.pl (małpa) gmail.com
Jak przekroczymy 5% będziemy mieli realny wpływ na to co się dzieje w spółce i w końcu zaczną się liczyć z drobnymi. Wiem jak to zrobić. Musimy się tylko zrzeszyć. Walne przed nami, mamy jeszcze trochę czasu.
Proszę wysyłajcie na maila wasz stan posiadania. Odpisuje każdemu, zgłosiło się już trzech akcjonariuszy. Mamy prawie 0,6% :)
W tym tempie szybko zbierzemy 5% ale czym nas więcej, tym większą będziemy mieli siłę przebicia.
Dnia 2023-12-20 o godz. 09:41 ~Mandaryn napisał(a): > Dzięki! > > Wpływają maile. Powoli nabieramy mocy!! > > Namawiajcie znajomych, nie ważne jaki macie pakiet akcji, każda ilość ma znaczenie. > > Uda nam się!
Nie bądź śmieszny. Cypry cię wciągną jedną dziurką w nosie jak kreskę :)
Panie i Panowie, mamy 16 akcjonariuszy i 1,21% spółki :)))
Oby tak dalej!
Zgłaszajcie się, namawiajcie wszystkich, każda ilość się liczy.
Jest moc!!!!!
Mandaryn, a skąd pewność że Ty nie jesteś kolegą Maliniaka.... I chcecie sprawdzić ile ulica z tego forum ma akcyjek.... Takich tematów na takim forum się nie załatwia.
Tomek, nic prostrzego, żeby to sprawdzić.
Przyłącz się do nas, napisz maila. Po osiągnięciu 5% odkryjemy karty i wszystko będzie jasne. Jeśli Ci się to nie spodoba to porostu nie podpiszesz porozumienia. Co masz do stracenia?
Teraz nie mamy żadnej siły przebicia, a jak się zjednoczymy, nawet z 5% pakietem mamy dużą moc sprawczą, wierz mi :)
Nikt od nikogo nie chce nic kupić. Zakładamy porozumienie akcjonariuszy mniejszościowych, które narzędziami prawnymi będzie chroniło interesy akcjonariuszy, żebyśmy nie podzielili losów akcjonariuszy Kernela.
Tu niestety przewidujemy podobny scenariusz. Lepiej zapobiegać niż leczyć. Albo jesteś z nami albo będziesz przyglądał się biernie. Zachęcam do przyłączenia się.
Panie i Panowie!
Po dniu dzisiejszym mamy już 13 akcjonariuszy i 1,65% spółki w deklarowanym porozumieniu.
Nie zatrzymujmy się!
Namawiajcie kogo się da, nie ważne ile mają w pakiecie. Każda akcja jest na wagę złota!
Działamy!!
Luj, trollu, na tym śmiesznym forum wypowiada się Prawdziwy, Luj, jaminadze, xxx, Maliniak, Janusz pod kilkoma nickami i czasami Kisiel oczywiście, którzy nie mają i nie chcą kupić akcji, ja który akcje chce kupić, a więc też ich nie mam. Naganiacie na spadki, i to bez wolnego weekendu. Po wpisach niestety widać zupełnie coś innego. Obrzydzacie spółkę dniami i nocami jak byście czuli na plecach bat swojego pana. Oczywiście możesz pisać z kolegami po fachu co chcesz, ale macie przewagę liczebną i jak na ludzi, którzy nie chcą akcji wasza aktywność jest co najmniej żenująca, a może zastanawiająca. Życzę wolnych Świąt, i to tylko albo aż tyle.
Zapomniałeś dodać siebie do tego zacnego grona forumowych aktywistów ,a po drugie Twoja aktywność jak na kogoś kto zamierza dopiero kupić akcje 15%taniej od obecnego kursu jest również co najmniej żenująca ,a na pewno zastanawiająca
Przekazujcie info gdzie się da. Wysyłajcie maila do znajomych, którzy mogą być w posiadaniu jakiejkolwiek ilości. Wrzucajcie na grupy FB i inne jeśli są.
Na FB jest grupa akcjonariuszy hub.tech, na której jest 1800 osób. Dobrze jakby organizator napisał tam post :)
Nazwa grupy:
Hub.Tech S.A. / Boruta - Zachem S.A. - Grupa Inwestorów
Dzięki.
Staram się dołączyć ale admini mnie nie dodają lub nie widzą mego zaproszenia i DM.
Jak możesz to wrzuć jakieś info na FB, może szybciej dołączę.