Teraz mam już wykresy na pamięć wyuczone. Wiem kiedy kupić i wiem kiedy sprzedać. Już niedługo przyciągnę pieniądze i sławę influencerską i prestiż. Jestem na to mentalnie przygotowany. Wysłałem sygnał w uniwersum. 2024 rok będzie spełnieniem marzeń i wstępem do nowego lepszego życia.
Ładnie się papier trzyma, mocny przytup i 2.50% Widać że bydgoska spółka gamingowa jest w silnych rękach. 74gr na liczniku to taka prędkość stateczna. Nie ma pośpiechu. Lepiej powoli do celu. Ceny w sklepach rosną, rachunki rosną, a tutaj nasza perełka pozwala się dokupić taniej. Czasami to sobie myślę że nawet fajnie gdyby do 20gr spadło bo wtedy może bym porwał się na 10,000 akcji na jednej sesji. Możnaby się było w pracy przed kolegami pochwalić i powiedzieć to jakby od niechcenia. Co tam słychać? A nie narzekam, nie narzekam, 10k papieru na giełdzie dobrałem, co odpowiadało 90% transakcji kupna na sesji. Kwestia czasu kiedy wystrzeli do góry i 3 zł to będzie pierwszy przystanek a następnie 4.20, 6.50, 8.84, 12.64, 27.88zł a wtedy będę wspominał jak po 20gr kupowałem jak mnie do eksperta w Bentleju zaproszą kiedyś albo do Nam Zależy.
Pozdrawiam cierpliwych i hola hop!
Zmiana od tamtej pory 10% na minusie! No to zmiana kodu szóstka z przodu w przyszłym tygodniu. Oj pauperyzacja kościelnych i innych sominke postępuje :))) 0,69 i >>>> [0,59] pozdrawiam cierpliwych!