• Luka na 38,00zł załatana Autor: remw [31.0.40.*]
    Luka załatana, dziękuję. Spółka stabilnie się rozwija, czekamy na tani importowany węgiel, dziękuję i dobranoc ;).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.246.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~cyrankiewicz [185.246.208.*]
    Dziękuję za realizację moich wytycznych, ręka wam już nie zostanie odrąbana, tak trzymać, jestem z was dumny.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~stolcgenerallisimus [185.246.208.*]
    Zapraszam na nadzwyczajne posiedzenie do latryny ,aby zastanowić się ,co by tu jeszcze zrobić ,aby jeszcze mocniej i celniej dać sobie w s>>>, zupełnie na czczo i bez znieczulenia.
  • Re: Luka na 38,00zł załatana Autor: ~Szybki [85.221.129.*]
    Luka to jest na 24
    Zamkniemy ją i dopiero wtedy zawracamy
  • Re: Luka na 38,00zł załatana Autor: ~Marcingoty [5.173.241.*]
    Kolega ma rację. Spółka ok ale niestety musi spaść. Kto nie sprzedał, to ma lipę.
  • Re: Luka na 38,00zł załatana Autor: ~gospodarz_szamba [185.246.208.*]
    Nie lękajta się zgodnie z ceremoniałem na szambie, bedzie jeszcze mocniej i celniej, centralnie w samo kakało, aż dojdziemy do C/Z godziwego1,5.,
  • Re: Luka na 38,00zł załatana Autor: ~foxinvestor [213.134.186.*]
    Dnia 2023-12-05 o godz. 17:36 ~Marcingoty napisał(a):
    > Kolega ma rację. Spółka ok ale niestety musi spaść. Kto nie sprzedał, to ma lipę.

Urocze :) "musi spaść" bo pozbyłeś się akcji. Na pewno tak właśnie jest, z takim "powodem" rynek nie będzie dyskutował :)

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=13995361&strona=1
    Zastosuj do siebie do co tutaj napisałeś a mianowicie:
    "Jesteś z siebie dumny że to piszesz?
    Takich jak ty jest tutaj wielu i jakoś inni się nie chwalą. Pochwal się lepiej mamie, tacie, nie wiem może żonie, albo sąsiadowi. Możesz również napisać to na tablicy jakiś ogłoszeń w swojej wsi albo na klatce w bloku. I nie musisz tego od razu upubliczniać na cały kraj.
    A to jest oczywiście że spółka ostatnimi czasy dała bardzo dużo zarobić i pewnie jeszcze da."

Więc skoro sprzedałeś akcje i wieszczysz innym posiadaczom "lipę" to pochwal się mamie, tacie, żonie, sąsiadowi. Łatwo było Ci kąsać innego forumowicza podczas gdy robisz to samo, tylko w drugą stronę. On liczył na wzrosty, Ty liczysz na odkupienie taniej. A więc kierunek mama/tata kumplu, nie musisz tego upubliczniać na cały kraj. W przeciwnym wypadku poza naganiaczem jesteś hipokrytą :)
  • Re: Luka na 38,00zł załatana Autor: ~Marcingoty [5.173.233.*]
    Ja tylko wyrażam swoje zdanie.
    Po to jest to forum żeby dyskutować.
    Możesz oczywiście uważać inaczej.
    A że jestem czegoś w dużej mierze pewien to wyrażam swoje zdanie. Jednocześnie dość dobrze znając tą spółkę, może w jakiś sposób pomogę osobą które tej spółki nie znają.
    Ale i tak decyzję podejmuje kazdy sam.
    Możemy spotkać się z miesiąc i zobaczymy w którym miejscu będzie kurs. Ja obstawiam spadki. Możesz oczywiscie obstawiać wzrosty nikt ci tego nie zabroni.
  • Re: Luka na 38,00zł załatana Autor: ~Marcingoty [5.173.233.*]
    To że tak obstawiam, to nie znaczy że jestem jakimś naganiaczem. Po prostu kieruje się faktami, nie sentymentem.
    Chciaz sentyment akurat mam do tej spółki, bo na niej trochę zarobiłem. Ale nie jestem też "wiecznym" inwestorem na tej spółce. I tobię też polecam.
    A jeżeli nie sprzedałes to bardzo mi przykro. Chociaż może masz taką strategię inwestowania. Oczywiście nie zabraniam Ci tego. Ja po prostu mam inną strategie inwestowania a właściwie zarabiania na giełdzie.
    Pozdrawiam
    Ps możesz wypowiedzieć się dlaczego sądzić że będzie wzrastać a nie spadać w najbliższym czasie. Chętnie posłucham Twoich argumentów
[x]
OTLOG -2,49% 13,30 2025-11-13 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.