kupowałam po kursie 3 zł- dałam się nabrać na "złoto z kranu"- oczywiście, jestem w czarnej d.- oczywiście, ten cały mpay- jest totalnie niewidoczny w przestrzeni publicznej- podpisane umowy, nowi kontrahenci tylko nic z tego nie wynika dla mojego portfela, nie sprzedam bo stracę dużo, trzymam to się wnerwiam jak dałam się tak nabrać świetlanej przyszłości, pozostaje mi śledzić te powtarzające się wątki "odbije" "idzie w górę" , "naiwni nie kupują" itp. - przedszkole z tym pisaniem, albo piszemy o konkretach, albo dalej rozbudowujemy wątki naganiaczy..
To moze następnym razem nie słuchaj co kupują experty z Twittera i nie leź za nimi w ogień. Jak kupujesz na giełdzie bo ktoś znany powiedział że kupuje to win tylko siebie.
Męczarnia z przejściem 3? Toż to męczarnia jest żeby przejść 0,9. Wystarczają pojedyncze sztuki akcji żeby tu zwalać kurs o parę procent. A i animator ma tu niezły ubaw.
Niestety pomimo, że sam posiadam spory pakiecik i jestem na baaaardzo małym minusie, nie wierzę na razie w jakieś duże zyski na tej spółce...tak jak piszesz, te wszystkie umowy, projekty są jak dla mnie tylko newsami samymi w sobie, ot popierdzi..popierdzi i zjazd do bazy... czegoś tu brakuje, jakiejś kampanii reklamowej...znanej twarzy...ot mamy ciekawą aplikację znaną co najwyżej dla okrojonego grona graczy giełdowych....