A ja poczekam..., kiedyś może być ładny zarobek. Spółka jaka jest taka jest ale akcji jest mało. Zmiana władzy też na plus dla firmy. Tak jak teraz grzeje się sztuczną inteligencję tak przyjdzie czas na genetykę. Tak, że po covidzie ja tu widzę jeszcze jedna podbitka i 100 w końcu padnie.
Chyba pomyliłeś spółki. RDG prof. Lubińskiego to poważna spółka. Właśnie poczytałem info na stronie o ich zatwierdzonych patentach i zamierzam sobie zbudować pakiet na emeryturkę. Teraz wg mnie jest idealny czas na wejście przed komercjalizacją, kiedy patenty potwierdzają skuteczność metod i diagnostyki nowotworowej w ich wykonaniu.
To taki Amber Gold, gdzie nikt nie poszedł siedzieć, bo oszustwo w białych rękawiczkach i kołnierzykach. Spółka nie powinna była być dopuszczona do obrotu na GPW, a jednak ktoś dopuścił ................ pytanie KTO?
Szkoda, że nikt nie chce popularności sobie zbudować wsadzając prezesa do więzienia.
to taki cienias poznański. Typowy cwaniaczek - ale karma go dopadnie. Wyprowadził całą kasę na niby inwestycje i klapa totalna. wkrótce będzie głośniej o nim - wróbelki ćwierkają o kolejnych zawiadomieniach do prokuratury