• Małe pożegnanie Autor: ~Miodek [91.198.89.*]
    Właśnie wysypałem dziś moje ostatnie akcje Apis. Jestem kolejnym, który nie wytrzymał na tej pseudospołce. Strata oczywiście ogromna. Trudno. Tak to jest, jeśli nie pamięta się o podstawowej zasadzie - najważniejsze to uczciwy właściciel, uczciwy zarząd. Tylko wtedy warto inwestować. To zreszą powiedział znany nam wszystkim "Baffeta". Życzę wam oczywiście dużo zysków. A trolom typu Hillela i Silver oczywiście ujek w oczko i miodek z ucha. Bye.
  • Re: Małe pożegnanie Autor: ~666 [46.204.5.*]
    I nie wracaj Henio jest ci wdzięczny za akcje
  • Re: Małe pożegnanie Autor: ~Miodek [91.198.89.*]
    Nie wrócę. Miękki miodek ze mnie. To jednak spółka dla twardzieli. To ostatni wpis miodka. Przekażcie silverovi miód z uszka. Paaa
  • Re: Małe pożegnanie Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Szkoda, że "Miodek" wymiękł. To był jeden z ostatnich forumowiczów, którzy pisali na tym forum z sensem i który faktycznie chciał tu dać coś mądrego od siebie. Teraz to już tu będzie totalna padaka.

Ale......, co tam! Karawana jedzie dalej. Czy w tym tygodniu przełamiemy w końcu barierę 2 groszy??? Ileż można czekać.......?
  • Re: Małe pożegnanie Autor: ~mjk [31.0.38.*]
    Dziękuję za akcje, to ja wziąłem dziś 190k uzupełniając tym samym swój pakiet. Mam chyba więcej cierpliwości od Ciebie, a na pewno lepszą średnią bo jestem na spółce od 1.5 roku.
  • Re: Małe pożegnanie Autor: ~Pretyou [95.49.217.*]
    Robią porządki w raportach, coś sie szykuje bo nawet zmienili audytora. Jedna informacją zmienia całe spostrzeżenie na temat spółki. Osobiście mogę poczekać jeszcze nawet z dwa lata aby po tym czasie sprzedać po np. 50 groszy lub złotówce bo to realny scenariusz zważywszy na spekulacje.
  • Re: Małe pożegnanie Autor: ~mjk [31.0.39.*]
    Jestem w spółce bo budowa domów to obecnie bardzo dobry biznes, co powinno być widoczne w kolejnych raportach. Projekty IT dowożą do końca, jeśli udzielą licencji na wyniki badań mogą mieć kolejne źródło przychodu. Mam też pewną teorię na sprzedaż akcji przez Prezesa, zobaczymy z czasem czy się potwierdzi.
[x]
APIS 10,34% 0,02 2026-05-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.