Ja nie wiem.
Wiem tylko, że prąd drogo kosztuje o ile się go dużo zużywa!
Np u mnie magnetowid codziennie chodzi 2h bo nagrywam dwa odcinki m jak miłość.
Kiedyś nagrywałem też program "śpiewające fortepiany"
nie rozumiem tej agresji na tym wątku (całym OZE)!!! ani pytań procentowy typu ile % z czego dochodów! Jakie to ma znaczenie czy spółka ma 5% z obsługi "szaletów publicznych" czy 20% z wydobywania złota, liczy się wynik finansowy spółki o profilu jasno określonym. Proszę o merytorykę i kulturę dyskusji a wszystkim trolom obrzydzającym nowym inwestorom spółkę już dziękujemy
JUesli piszę, że ta firma nie ma nic wspólnego z OSE, a w odpowiedzi dowiaduję sie, że handluje enegią z OZE, to putanie jest oczywiste: skąd o tym wie, i jaki to jest % energii....... akurat zysk - to kategoria czysto księgowa, a warto wiedzieć jak firma zarabia,
ALE dalej twierdzę, że spółka nie ma nic wspólnego z OZE
Dnia 2023-11-20 o godz. 21:34 prawnuk napisał(a): > JUesli piszę, że ta firma nie ma nic wspólnego z OSE, a w odpowiedzi dowiaduję sie, że handluje enegią z OZE, to putanie jest oczywiste: > skąd o tym wie, i jaki to jest % energii....... > akurat zysk - to kategoria czysto księgowa, > a warto wiedzieć jak firma zarabia, > > ALE dalej twierdzę, że spółka nie ma nic wspólnego z OZE
Przecież to jest zwykły krętacz i naciągacz , który nie wie co to jest zysk operacyjny i który twierdzi że nie ma czegoś takiego jak zysk operacyjny. Jak się mu wkleiło definicję to poleciał do moderatora żeby wszystko pokasować żeby nie było śladu kolejnej jego kompromitacji. Teraz nagle jest zatroskany losami przyszłych inwestorów, którzy jeśli mają trochę oleju w głowie to się trzymają z daleka od firmy na którą się nagania za pomocą kłamstw i manipulacji jak w tym wątku. A oze capital z oce ma bardzo dużo wspólnego bo podobno któryś ze znajomych prezesa oze widział kiedyś panele fotowoltaiczne na jakimś dachu. Dziecinada.