Gratuluję, ja spekulacyjnie kupiłem po 31,10 zł, sprzedałem po 32,40 zł. Zarobiłem 4,2 %, dyskontując prowizje maklerskie za kupno/sprzedaż day trading wyszedł mi 3,8 % na czysto. Oczywiście znajdą się mankoltenci którzy spytają się: czym się cieszę? No cieszę się, 3,8 % w 2 godz to całkiem zacny zarobek, niektórzy zarabiają to na lokacie ponad pół roku :)
Idź do kasyna, postaw na czerwone kilkaset tysi. Przyjdzie czerwone. Wyjdź i napisz, co tam leszcze...zarobiłem 100%, w 2 minuty. A wy jak tam? Potem powtórzy to 100 razy i przyjdź podziel się swoimi uwagami. Będzie dla nas cenna lekcja. Podziękujesz mi później.
Ha ha ha.... widzę że niektórym puszczają zwieracze. Chłopaki, zostaliście wzięci z lewej i spuszczeni do kibla z prawej to już wasz problem. Profesjonalny inwestor giełdowy zarabia małymi krokami i szuka okazji na mały zysk.
Chłopie, ale co ty taki zgorzkniały życiem jesteś że żygasz jadem? Zajmij się swoim życiem, rodzinką (jeśli jeszcze jest i cię nie opuściła) lub idź na spacer. Kup sobie psa, kup piwo, pograj w szachy a nie tutaj obrażasz ludzi na forum. Nic o mnie nie wiesz a jak zwykły janusz polaczek musisz wtrącić swoje trzy grosze. Mam głęboko w dooopie co o mnie myślisz i mam głęboko w dooopie twoje pytania. A skoro już pytasz o buty to czuje podskórnie że chyba u ciebie z tym problem - udaj się do caritasu, może cię poratują w potrzebie :)
Inwestor w wieku 16 lat. I kto tu myli pojęcia? A wiesz misiu że 16 latek nie może założyć rachunku inwestycyjnego/maklerskiego? Po raz kolejny udowadniasz publicznie swój brak logiki, inteligencji i elementarnej wiedzy na tematy o których tu piszemy. Leć już do swojej Grażynki, może cię pocieszy.
O widzisz, masz tak małe jaja, że nawet nick zmieniasz bo nie masz odwagi pisać pod jednym :) A żebyś wiedział - tymi swoimi 3,8 % zarobiłem na buty gdyż zainwestowałem marne 12 tys zl, pieniądze które mogłem stracić, gdybym nawet stracił 70 % to bym tą stratę po prostu zoptymalizował przy rozliczeniu zysków i zapłacił mniejszy podatek. Umię minimalizować ryzyko a duże pieniądze wrzucam w bardzo stabilne spółki ale w przeciwieństwie do ciebie nie jestem bucem i nie zamierzam cię pouczać. Było ryzyko, wrzuciłem przy 30 % dziennej obsuwie licząc że kurs się podniesie, wyczułem okazję i się nie pomyliłem, a ponieważ było ryzyko wrzuciłem małe środki. I tak, zarobiłem na buty (na tej transakcji), usatysfakcjonowany jesteś? Masz z tym problem? Bo ja nie. Widzisz, ja w dwie godziny zarabiam na buty, ty inwestujesz swoje uciułane pieniądze i tracisz że starcza ci na flaszkę i wizyty u psychiatry. I kto tu jest leszczem?
Przecież ci pisaliśmy że tu jest milion akcji poniżej tych 20zł uwolnionych będzie następne pół miliona za 0,19zł. A gra jest przeciętna dla niszowego gracza. Na 11 bit i ich akcje nie ma co patrzeć bo oni mieli umowę, że pierwsze 100k mniej więcej z zysku jest dla nich a 50% z zysku za każde następne sztuki. Więc 11 bit i tak zarobi. Całe ryzyko i finansowanie ponosi tutaj leszcz z NC i ewentualnie ten fundusz koreański.
Jesteś w plecy ,a nie jestes z nami.Ubrali cię,tak samo jak dziś ubierają.To leci na 9 zeta i takie są fakty,gra o chodzeniu w kosmosie,to może mieć kapitalizacja max 20 mln zł,obecnie cały czas jest to droga spółka
Nic juz nie usredniam, uznalem , ze stracilem tu wszystko, moze spasc do grosza, trudno. Nie przewidzialem, ze mam zapewne insidera , ktory sypie za wszelka cene i sie cashuje
Tu wielu wywala papier po cichu,bo wiedzą,że zwrot kosztów gry za 3 lata,to sobie wyobraź,po ile zł ta spółka będzie latać? przedział cenowy 9-12 zł i taka prawda