Bo tam znajduje się dolne ograniczenie kanału wzrostowego.
Jeśli zostało by złamane to mamy zanegowany trend wzrostowy a to nie jest nikomu na rękę, ani funduszom, ani Biofundowi ani akcjonariuszom mniejszosciowym.
Tego typu teorie należy wiec traktować jako folklor i stęki peroniarzy (czyt. stęki autora tego bzdurnego wątku).
Zastanawiam sie poco takie bzdury piszecie?
Przecież kazdy kto zna spółkę wie jakie info bedzie w listopadzie:)
Tylko niepelnosprawny umysłowo sprzedałby teraz akcje.
Pewnie Niki dostal 20zl na nowa karte hahhahah
Tęczowy Amadeusz w akcji:) jakie imię taki i poziom mentalny. Właśnie takie leszcze rozkładają kurs tej spółki. Im więcej amadeuszy tym dalej zwiewać:))
Niki obszczymurek kupil za 36 sprzedal za 30 i czeka na 22zl habahha
Nasz infester numeros 1
I oczywiście pisze w tym watku przez przypadek
Najpierw go zaklada a pozniej podbija
Dnia 2023-11-07 o godz. 11:27 ~Trakt napisał(a): > Cierpliwie czekajcie na podane w pierwszym poście poziomy.
i to jest spółka godna uwagi, sztuczna podbitka pod dystrybucje nic wiecej i teraz w dół , gdzie tu macie zyski, moje 2k poszły wczoraj dla grubasów średnio ponad 28,5 zł , może to brał piracik33 ale ja jestem dzis spokojny i zadowolony że tego śmiecia się pozbyłem do zera i to zawsze ze sporymi zyskami. Piracik BMW chodzi jak żyleta hi hi hi życzę dużo zysków na tej złodziejskiej giełdzie.
Jaki ty Niki jestes pusty.
Jak juz piszez z tego IP to dalej jako medic.
Myslisz ze jak kilka K przerzucisz to wszyscy zaczną oddawac obszczymurku? Buhahaha
Dnia 2023-11-07 o godz. 08:21 ~Niki napisał(a): > Tęczowy Amadeusz w akcji:) jakie imię taki i poziom mentalny. Właśnie takie leszcze rozkładają kurs tej spółki. Im więcej amadeuszy tym dalej zwiewać:))
Amadeusz to petarda gość, lubię czytać jego wypociny;) To jeden z tych inteligentnych inaczej:)))
Wystarczy porównać wpisy. Granie dobrego i zlego policjanta.
Wykorzystanie -5% do grania emocji zeby sprzedac i przejsc na Movi
Podstawy socjotechniki......
Teraz kurs bedzie dołowanie do 26 max bo ponizej juz popyt z prawej sie pojawiał.
Normalne uwielbiam to forum. A wstrzyk z zabłąkanym Janem ktory pyta jak nisko spadnie to mistrzostwo swiata.....brawo chłopaki. Ciekawe czy na prowizje zarobicie tym przerzutem.
Oczywiscie ze nie . Movi ma byc tylko pretekstem do sprzedania akcji . Bez różnicy jaka spółka. Probujecie grać na emocjach nie majac wogole wiedzy w tym temacie to raz.
Po drugie pisanie o poziomie 22 zł w obecnej chwili potwirdza również zenujaca wiedzę o spółce.
Ale śmiechu jest co nie miara. Za to dziękuję.
Odkładając na chwilę na bok, kto i co pisze i w jakich intencjach, to ten fragment wpisu "Normalne uwielbiam to forum. A wstrzyk z zabłąkanym Janem ktory pyta jak nisko spadnie to mistrzostwo swiata.....brawo chłopaki" sprawił że szczerze się uśmiałem. Brawo Obiektywny :)
Długo nie bylo trzeba czekac jak sierota z biedula zacznie szczuć z innych IP buhahahhaah
Medic,niki,trakt,laser1, rumburak widać ze mu cieńko na eskorcie idzie buhahhaha
Tak Niki jutro wszystko pkc wywalamy i odkupujemy za 20
Tu sie nie zgodze. Smiec nie zalozyl tego watku. Bardziej bym sie sklanial na PZPR ta druga bardziej rozgarnieta ekipke.....:) Ale glupoty te same to fakt. Demokracja tak dziala kazdy nawet najglupszy ma prawo pisac swoje wywody nawet o odwroconych choragiewkach czy zacienionych scianach....:):):) Zawsze jest sie z czego posmiac
Po rozwiązaniu kontraktu firma straci 20 - 25 mln zł przychodu. Tak, tak nowe kontrakty to zapełnią. Chyba jednak nie tak szybko. Więc kasę trzeba bedzie mocno oglądać zeby emisji nie robić. Estymacja przychodów też na kolana nie rzuca. Circa 70 mln w 2026 jako wyśrubowany target do akcji motywacyjnych. Takie parametry to kurs 50 zł będzie adekwatny za 3 lata.
Niki nie wprowadzaj ludzi w blad. Co prezes powiedział w wywiadzie?
Dlaczego tego nie cytujesz?
Spółka zadbala zeby zniwelować straty. Nikt normalny nie rozwiazuje umowy nie majac gotowego planu.
A i tym planie dowiesz sie jeszcze w tym roku i zobaczysz 50zl ale jeszcze w lutym 24 buhahhaha
Takie posty powinny byc karalne!
Jak tam sekta? Tęczowy Amadeusz i niedorozwój piracik? Ale dziś was przeczołgali co?? Już prawie prawie i zwala … gdzie wasze wzrosty leszcze nad leszcze?
Przecież trakt,niki,laser1,rumburak to ta sama osoba hahahhaha
Nawet dlugo nie czeka zeby sam sobie odpowiedział. Kto jest takim głąb...em zeby pisac o 20 zl hahhahhah
Widac ze pisanie samemu z siba zostalo z bidula hahhaha
Tak patrzę na przyszłoroczne wyliczenia przychodu i jijsk mi się te liczby nie kleją. W tym roku z kontraktami z Reactem wykręcą jakieś 39 mln przychodu. To jak im wyszło że w 2024 zrobią 45? Nie ma szans. Okolice 30 są realne
I co gdzie te twoje 26, kmiocie co wczoraj wieszczyłeś,ja odebrałem na zakończenie sesji po 28,20 3k bo więcej nie weszło i w przyszłym tygodniu będę karmił takich jak ty po 40,0 pasuje?