• Milczenie jest złotem.... Autor: ~Piracik33 [5.187.54.*]
    Widać,że forum juz sie uspokoiło kto miał wyjść ten wyszedl( ci co kupowali rok temu cytujac kolege)kto kupuje pod przyszlosc ten jeszcze zapewne nie skończył.
    Wszyscy pisza o pozbyciu sie kolarzy itp.
    Lepiej osiaganie celow bedzie wychodzilo w ciszy.
    Oczywiscie pewne osoby jak Niki,ramzes i nasz slynne IP musza podpisać liste na forum do wyplaty ale czyba juz wiecie jak czytać ich wypociny i w jakim celu.
    Poruszony byl temat dawnych inwestorow ktorzy szumnie manifestowali ze jest to inwestycja na lata malujac sciany itp.
    To jest forum i 99% tak manipuluje zeby osiągnąć swoje korzysci.
    Jedni sprzedaja drudzy kupuja.
    Dla mnie oczywiscie lepiej by bylo jak papier bylby w silnych rekach ale to przyjdzie z czasem.
    Tym czasem czekamy do wyników a może nawet szybciej spółka nas zaskoczy pozytywnym espi
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Karol [185.92.210.*]
    Mądrego miło sie czyta. Pozdrawiam.
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~TNH [104.28.45.*]
    Piracik. Przestań się martwić. Takiej spółki jak MDG się nie porzuca. Co się miało wydarzyć na wykresie to się wydarzyło. Jak zaczną infa z firmy podawać to jeszcze w tym roku i 150 będzie. Relax nikt tu nie próżnował. Ważne że akcje w dobre ręce trafiają. Pozdro
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Chudy [77.65.209.*]
    Dżizas ...... 150 .......co Ty kolego bierzesz???!!!
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~TNH [104.28.45.*]
    Przypomnę tylko, że jak było 12 i pisałem o 45 to też tak pisaliście. A jak was tu na bankierku się poczyta to jestem pewien że do 35 oddacie resztę akcji a dalej to już sobie poradzimy
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Kok [83.22.226.*]
    Ale piękny koncert życzeń masz z tym 150 na 2023 rok niech zrobi 50 będzie super
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Zdziwiony [185.92.210.*]
    Myślę ze koledze TNH bardziej chodziło i pokazanie kierunku a nie konkretnej wyceny waloru w grudniu 2024. Uważam ze 50zl absolutnie do osiągnięcia.
    A tak przy okazji to....
    ... zachowujecie sie jak typowe polaczki nie byli byscie sobą zeby nie hejtowac.
    Jakos nie widziałem waszych wpisow jak niki czy inne wynalazki pisaly o 22,16 czy 5 zl.
    A zdziwicie sie jak 150zl bedzie jeszcze w 2024r. Oj zdziwicie.
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~minifund [138.199.21.*]
    100zł będzie w dniu dopuszczenia VCAST przez FDA
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Kok [83.22.226.*]
    A Ty mam rozumieć, że twoje obywatelstwo jest z Ugandy
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Amadeusz [37.19.195.*]
    Kok a co ma jego obywatelstwo( zresztą skad taki pomysl?)do opini na temat kursu Medicalg?
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~booom [79.184.243.*]
    Piracik Ty pieknie manipulujesz
  • Re: A myślenie srebrem.... Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-11-05 o godz. 23:44 ~booom napisał(a):
    > Piracik Ty pieknie manipulujesz

hi hi
  • Re: Milczenie jest złotem.... Autor: ~Amadeusz [87.249.133.*]
    Boom a napisz czym pirat manupuluje?
    Jak dla mnie to jedna z niewielu osób której ciezko coś zarzucić. Czasem sie nie zgadzam z jego wpisami ale co do kursu czy ilisci akcji zawsze jest uczciwy. Pikazal najpierw 9k akcji jak zebral ponizej 30 zł później 12.5 k po ostatnim zjezdzie.
    Mi sie poprostu wydaje ze zazdrość cie zżera ze ktoś zbiera tak transparentnie przez co psuje niektórym ramzesom i innym gnidom plany.hhahahha
[x]
MEDICALG -1,02% 29,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.