Widać,że forum juz sie uspokoiło kto miał wyjść ten wyszedl( ci co kupowali rok temu cytujac kolege)kto kupuje pod przyszlosc ten jeszcze zapewne nie skończył.
Wszyscy pisza o pozbyciu sie kolarzy itp.
Lepiej osiaganie celow bedzie wychodzilo w ciszy.
Oczywiscie pewne osoby jak Niki,ramzes i nasz slynne IP musza podpisać liste na forum do wyplaty ale czyba juz wiecie jak czytać ich wypociny i w jakim celu.
Poruszony byl temat dawnych inwestorow ktorzy szumnie manifestowali ze jest to inwestycja na lata malujac sciany itp.
To jest forum i 99% tak manipuluje zeby osiągnąć swoje korzysci.
Jedni sprzedaja drudzy kupuja.
Dla mnie oczywiscie lepiej by bylo jak papier bylby w silnych rekach ale to przyjdzie z czasem.
Tym czasem czekamy do wyników a może nawet szybciej spółka nas zaskoczy pozytywnym espi
Piracik. Przestań się martwić. Takiej spółki jak MDG się nie porzuca. Co się miało wydarzyć na wykresie to się wydarzyło. Jak zaczną infa z firmy podawać to jeszcze w tym roku i 150 będzie. Relax nikt tu nie próżnował. Ważne że akcje w dobre ręce trafiają. Pozdro
Przypomnę tylko, że jak było 12 i pisałem o 45 to też tak pisaliście. A jak was tu na bankierku się poczyta to jestem pewien że do 35 oddacie resztę akcji a dalej to już sobie poradzimy
Myślę ze koledze TNH bardziej chodziło i pokazanie kierunku a nie konkretnej wyceny waloru w grudniu 2024. Uważam ze 50zl absolutnie do osiągnięcia.
A tak przy okazji to....
... zachowujecie sie jak typowe polaczki nie byli byscie sobą zeby nie hejtowac.
Jakos nie widziałem waszych wpisow jak niki czy inne wynalazki pisaly o 22,16 czy 5 zl.
A zdziwicie sie jak 150zl bedzie jeszcze w 2024r. Oj zdziwicie.
Boom a napisz czym pirat manupuluje?
Jak dla mnie to jedna z niewielu osób której ciezko coś zarzucić. Czasem sie nie zgadzam z jego wpisami ale co do kursu czy ilisci akcji zawsze jest uczciwy. Pikazal najpierw 9k akcji jak zebral ponizej 30 zł później 12.5 k po ostatnim zjezdzie.
Mi sie poprostu wydaje ze zazdrość cie zżera ze ktoś zbiera tak transparentnie przez co psuje niektórym ramzesom i innym gnidom plany.hhahahha