• Wyniki i inne projekty Autor: ~Arti [5.57.194.*]
    Jeszcze 2 tyg marazmu do wyników, macie jakieś przewidywania? 3 kwartał ze względu na okres wakacyjny według mnie powinien być najlepszym.
    Pobyt wujasa w Ameryczce i rozmowy biznesowe z tym związane napawają optymizmem, zastanawiam się tylko czy to jeszcze w tym roku te projekty wyjdą na wierzch.
    Kolejny Skup akcji na plus, przez te cale okresy ochronne to tak naprawdę nie dużo było czasu na skup, minusem i największym wpływającym na mały skup to niestety marne obroty na spółce.
    Napoje rush wchodzą do dino, mafia irl okazała sie dobrym projektem i ludzie juz chcą 2 sezon. Kończą się kolejne koncerty 2 trasy genzie.
    Ciekawe co w tym roku jeszcze na tapecie
    Najgorsze jest czekanie i patrzenie jak kilkoma akcjami można uwalić kurs. Ja zakończyłem zakupy i moj portfel nie wytrzyma już więcej.
    Jakie sa wasze przemyślenia
  • Re: Wyniki i inne projekty Autor: ~Ww [178.36.60.*]
    2 tyg marazmu :) to optymistyczna wersja. Ja mam wrażenie, że naszej firmy nie wyrwie z tej konsolidacji nawet super dobre info o wynikach. Ale ze skrajnego pesymizmu rodzą się trendy wzrostowe, także w moim odczuciu coś tu się powinno na wykresie pozytywnego wyrysować
  • Re: Wyniki i inne projekty Autor: ~Paweł [5.173.233.*]
    2 tyg marazmu??? Tu jest marazm od momentu wejścia na giełdę
  • Re: Wyniki i inne projekty Autor: ~ArTi [5.173.45.*]
    Taki urok NC.
    Wlasnie poszło info ze odkupili od Spotlight udziały w spółce essa. Spotlight chyba całkowicie idzie na dno dzieki Wardedze i Stu.
    Dobrze ze sie odcinają od nich
[x]
EKIPA -2,80% 1,39 2025-11-28 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.