Ale o co chodzi z tym rapem?
Nowy zarząd wybrany z aktywnych tutaj akcjonariuszy mniejszościowych może pozrywać niekorzystne umowy zawarte przez obecny i poprzedni zarząd oraz pociągnąć te zarządy do odpowiedzialności za działanie na szkodę spółki. Ponadto, może wypracować nowy układ z wierzycielami.
Szanowny gościu, nie wiem po co to robisz ale nie podoba mi się że robisz tutaj celowo gnoj na forum vistala i kompletnie odrywasz tematykę firmy od tego co tutaj zamieszczasz. Uprawiasz w dodatku manipulacje, zastraszasz innych, szkodzisz i sobie i innym Polakom. Polprawda jest zawsze tylko Polprawda. Gdzie byłeś od 20 lat kiedy piramida zusowska już nie jest obsługiwalna przez pracujacych wg konstytucji. Nie udawaj tutaj zbawcy świata bo cel masz z pewnoscia inny. Długi są skutkiem naiwnego głupiego zaciemnionego społeczeństwa które i nie chce widzieć i nie widzi jak stare uprzywilejowane pokolenie za pomocą emerytur przezera dobrobyt kraju za kilka następnych pokoleń. Wszystko tak liczone aby zaprogramować zaszyty mechanizm zadłużenia na koszt przyszłości.
Tak działa od ponad 100lat system ubezpieczeniowy pokoleniowy (solidarny) z czasów Bismarcka. Wszystko się kręci dopóty, dopóki jest mocno dodatni przyrost naturalny.
Podbijam wątek. W świetle wpisów Rado jestem o tym przekonana. Wiedza i kompetencje są po stronie mniejszościowych.
Czy Uniqu trzyma naszą stronę, czy beznamiętnie obserwują ten teatr?
Niestety raczej ta druga opcja. Wróble cwierkają, że nikt tam smrodem po axa nie chce się zająć, bo boi się wziąć na siebie bezpośrednią odpowiedzialność. Także jesteśmy zdani na siebie
Bardzo nam schlebiasz, naprawdę się cieszę, że doceniasz nasz wkład w budowanie polski oraz, że dzięki nam będziesz miał prąd w gniazdku na dalsze pisanie swoich mądrości.