• AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumiałe. Autor: ~DASSF [37.19.205.*]

ZE STREFY INWESTORÓW CYTAT , A PLAYTESTY TO JAK WERSJA TESTOWA ROBOCZA DO ULEPSZENIA !!!!!

Grę testowało ok. 9 tys. graczy. Ankietę wypełniło 243 graczy. Testowali oni grę pozbawioną możliwości zapisania rozgrywki, z systemami wciąż będącymi w trakcie usprawniania. 96% graczy miało poczucie dokonywania osiągnięć i postępów w rozgrywce. 95% graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumiałe. Średnia ocena gry w nieukończonej wersji playtestowej to 75%, lecz mimo tego aż 85% graczy poleciłoby Alaskan Road Truckers.
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumia Autor: ~Tntomasz [176.221.122.*]
    Ale jakoś te wszystkie testy, ochy i achy nie przekonują inwestorów-kurs nie rośnie a nawet ma tendencję odwrotną i to jest niepokojące
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumia Autor: ~Kiuthek [45.14.71.*]
    aż chce się czytać i to polska gra od maleńkiego Raod studia z kapitalizacją 30 mln dostał od graczy z całego świata dostała tak wysokie oceny i to w wersji testowej , która bezie ulepszana , totalna niespodzianka ależ jaka miła

aż 85% graczy poleciłoby Alaskan Road Truckers., czytać

inwestycje w Movie i Road są teraz najpewniejsze , Movi aż 5 premier w tym roku a dzisiejsze wyniki platestów Alaskana na poziomie 75 przewyższają rynkowe oczekiwania to lepiej niż nie jeden hit z grupy AAA za kilkaset milionów , pisali że max 60 pozytywnych to będzie dobrze a tu jest aż 75 pozytywnych , czują grę wiedzą co jeszcze dopieścić jest dobrze ,

Playtesty są do ulepszenia gry , a więc już jest dobrze , to jak trening przed głównymi zawodami , a na treningu biega się na 75 procent pełnej mocy

a przed premierą czekają nas miłe niespodzianki !!! jak obiecał Prezes

Grę testowało ok. 9 tys. graczy. Ankietę wypełniło 243 graczy. Testowali oni grę pozbawioną możliwości zapisania rozgrywki, z systemami wciąż będącymi w trakcie usprawniania. 96% graczy miało poczucie dokonywania osiągnięć i postępów w rozgrywce. 95% graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumiałe. Średnia ocena gry w nieukończonej wersji playtestowej to 75%, lecz mimo tego aż 85% graczy poleciłoby Alaskan Road Truckers.

https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20231011/road-studio-podsumowuje-playtesty-alaskan-road-trucke
  • AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumiałe. Autor: ~akkkaw [45.14.71.*]
    i to świecie
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~Free [78.8.2.*]
    Powiem to tak - jak znowu zjadą na 16-17 zł to z przyjemnością dokupię pod premierę. Informacje zwrotne rzeczywiście bardzo dobre.

P.S.
    Jakbyście tak rozpaczliwie nie naganiali na wzrosty, to może sytuacja na kursie byłaby inna. Jak wchodzę na spółkę, której nie znam i widzę taka desperację, to aż odechciewa się analizowania jej pod zakup.
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~nobatrol [190.2.153.*]
    piszą o faktach , a nie perdu perdu , maskara itp bzdury

to są twarde dane

95% !!!!graczy na świecie uznało wprowadzenie do gry za przyjazną
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~Free [78.8.2.*]
    Taaa tylko że piszecie to po 5 razy w 5-6 różnych wątkach. Rozumiem, ze powtarzanie matka wiedzy, ale trochę przeginacie. No i potem efekty macie pośrednio na kursie - brak zainteresowania plus sypanie Nowaka.

• Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~donaiwny [190.2.153.*]
    A masz dowody że to Nowak sprzedaje czy tylko jesteś zwykłym naganiaczem i kółkowiczem na spadki który sprzedał przy 22 i teraz patrzy taniej odkupić , który straszy Nowakiem ,Nowak nie jest naiwny i nie będzie sypał za grosze , jak premiera pewna ,wkrótce 100 zł

po premierze Lord i z innych cześć kapitału wróci na Road i zaczną się wzrosty ,
    to że ktoś sprzedaje z jakiś powodów niekonicznie związanych z Roadem nie ma w dłuższym terminie większego znaczenia

Nie trzeba być super rozgarniętym żeby stwierdzić że to idzie w dobrym kierunku , najgorsze mają za sobą

Za dużo dobrych wiadomości żeby to nie poszło w górę , to nawet na 100 zł

W dłuższym czasie będzie kasa z Alaskana płynąć strumieniami a każdy raport będzie lepszy od tych z zeszłęgo roku

• Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~Free [62.87.147.*]
    Jeżeli Twoim zdaniem ktoś z drobnych sypie dzień w dzień ok. 1,5 tys akcji dziennie PKC, to nie mam pytań:)

Kurs jest tutaj tak łatwy do rozgrywania, ze aż trochę żal patrzeć na tych co biorą na lokalnych górkach a potem jak spada boją się dobierać po taniości albo wręcz wysypują się z akcji. Kręcenie kółek nie jest niczym złym o ile nie naganiasz na spadki lub wzrosty.

Ja tylko zwracam uwagę, ze swoim naganianiem robicie spółce krecia robotę i przeszkadzacie we wzrostach. To samo było na ULT po premierze TS2, widzieliście gdzie jest kurs przez nich? Nikt się spółka nie zainteresował po wyliczeniach tamtejszych "entuzjastów".

Dodawajcie chociaż linki do tego artykułu, to też będziecie bardziej wiarygodni. Ktoś pokusił się o dodanie linku ale do głównej strony, tak jakby ten artykuł nie istniał, a istnieje bo go sobie sam wyszukałem więc wiem że podajecie prawdziwe dane.

P.S.
    Sam fakt, że uważasz, że to byłoby źle jakby były prezes sypał, pokazuje Twój poziom wiedzy o spółce. Każdy kto choć trochę orientuje się w tym co się tutaj działo rok temu w listopadzie-grudniu, wie że to świetna wiadomość.
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~Grek [31.0.83.*]
    Free jak tam wkręciłes kółko?
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~Free [62.87.147.*]
    Pewnie, żal było nie skorzystać. Tym bardziej że miałem dwa razy więcej akcji niż pierwotnie planowałem przed premierą. Teraz wpadło jakieś 30%, z akcji kupowanych w okolicach 16,5-17 zł więc jestem zadowolony. Spodziewałem się, że nie pozwolą kursowi rosnąc pionowo jak tylko zobaczyłem, że Nowak zszedł poniżej 5% akcji i widziałem te codzienne zrzuty akcji.

Gra jest na tyle obiecująca, że na pewno dobiorę jak zechcą znowu zrzucić kurs przed samą premierą. Po tym co widziałem i czytałem nie wierzę, żeby nie była warta kapitalizacji na poziomie 30 mln.
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~Grek [31.0.83.*]
    Ja nie bardzo miałem czas śledzić ostatnio... Zastanawiam się czy zejdą jeszcze do 16i jak to będzie wyglądało po premierze.. zastanawiam się po co te pakiety teraz wyrzuca skoro ma być tak dobrze po premierze
    Kto ich tam wie? Może mają układ z Nowakiem ze ma się pozbyć akcji przed premierą? Nigdy nie dowiesz się co tam się za kulisami stało po tej jego rezygnacji.

Faktem jest że takie regularne wysypywanie skłania ludzi do szukania okazji niżej, no a wiadomo jak nikt nie chce kupować i podbijać kursu, to schodzi coraz głębiej. Ja się ustawiam znowu przy 16-17 zł. Wejdzie to super, nie to trudno jeszcze sporo akcji mi zostało. Pieniądze zawsze można włożyć w coś innego po tych spadkach, jak do premiery nie zrobią promocji.
  • Re: AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjaz Autor: ~manaeskoy [190.2.153.*]
    dużo dobrych informacji
  • AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumiałe. Autor: ~llollek [185.107.80.*]
    informacje płyną bardzo dobte a kurs spada czyżby ktoś sztucznie dołuje , po premierze wzrośnie
  • AŻ 95% !!!!graczy uznało wprowadzenie do gry za przyjazne i zrozumiałe. Autor: ~dddor [212.8.243.*]
    Alaskan będzie rósł po premierze
    Road ma pod co rosnąć i będą wzrosty,

Alaskan w porównaniu do Lorda powinien błyszczeć , powinien mieć lepsze oceny graczy

CIGA napompowali a Road kurs na totalnym dnie , wystarczy trochę pozytywów aby Road rósł i będzie rósł

Lords of the Fallen od CIG ma już 44 pozytywnych a miał 41 pozytywnych na starcie na steam czyli na platformie graczy czyli gdzie rynek weryfikuje grę , zobaczymy  ile BĘDZIE MIAŁ Alaskan ?

na starcie i kilkunastu godzinach

NA 2500 OCEN Lorda WIĘCEJ JEST NEAGTYWNYCH

https://steamdb.info/app/1501750/charts/

Zobaczymy kto będzie miał lepsze uznanie wśród graczy na steam czy Lords od CIG z 44 pozytywnych

czy Alaskan będzie miał więcej pozytywnych według poniższego schematu :

Start gry Lords oceny 41 procent pozytywnych graczy na steam

wieczorem 44 aktualnie pozytywnych ocen graczy na steam

Należy pamiętać że Lord kosztował 200 mln

A Alaskan 5 mln

Cig był bardzo mocno napompowany pod premierą Lorda

A Road nic !!!

Kapitalizacja Road tylko 25 mln

Kapitalizacja CIG 1 miliard
[x]
ROAD 0,00% 4,92 2025-11-28 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »