papier przyjmie wszystko, a dobry ksiegowy dlugo moze strate zamieniac w zysk... Nie masz pojecia o ksiegowosci i prowadzeniu przedsiebiorstwa, wiec piszesz takie glupoty... Ta firma od dawna nie ma zadych sukcesow, nic im nie idzie, traca kase i to pomimo bardzo wysokich cen surowcow.. Jak ceny spadna to tu bedzie dramat!
ceny spadły a żadna księgowa własnej dupy nie nadstawi na fałszowanie raportu , tym bardziej że zarabiają i nie potrzeba fałszować a że trochę pieniędzy wydali na inwestycje no trudno to jest taka działalność , niedługo będzie więcej dobrych wiadomości
Ty masz taki charakter że widzisz pół szklanki pustej a ja widzę pół szklanki pełnej
tylko ja zarabiam i to bardzo duze pieniadze, a ty tracisz! Inwestycje? jakie niby? Masz na mysli ta archeologie? Powiedz jak tam test yostatnie odwiertu z maja?? Chyba slabo skoro brak info... Widzisz jak to dziala? Dobre wiadomosci podajemy.. jak sa zle to milczymy... Mowilem, ze zawiesza notowania i co? zawiesili! Ostrzegam o zlej sytuacj iw spolce i ze kwestia czas uwedlug mnie jest upadlosc i to tez sie spelni.. sam zobaczysz!
hahaha... tak tak.. tak sobie tlumcz ;) Gdyby tu bylo cos na rzeczy to kulczyk by nie sprzedal! To nei jest czlowiek, ktory rezygnuje z zarobku! Dlatego ta rodzina ma tyle pieniedzy ile ma bo nei traci okazji! Uwazasz, ze masz lepsze informacje niz jeden z glownych akcjonariuszy - a takim byl Kulczyk? Niezle mniemanie masz o sobie..