Hashtag genzie jest chyba cały czas jest popularny , a dzisiaj zapewne z powodu zapowiedzianego 2 odcinka na podstawie Kardashianek, pierwszy odc byl bardzo dobrze przyjęty wiec z tego powodu byly mocne oczekiwania co do 2 odc
Fajnie wygląda info od Wujka (sprzed 4 dni) dot GGBay -> ta spółka córka jest parterem przedsięwzięcia wyłaniającego najzdolniejszych w Europie programistów gier i aplikacji, finansując główną nagrodę pieniężną na HackYeah w Krakowie. Widać, że ta „nasza” spółka córka wchodzi do gry
W końcu w 1 dzień im ktoś grę napisze i może stronę uruchomi :) ...coś podejrzanie rozpływających się wpisów dużo... scenariusz pompowania kursu pod .."buy rumors ....uważam za otwarty
Jakbyś nie zauważył, to tego rumorsu to tutaj raczej nie ma... jeszcze. Na giełdzie uskuteczniam powiedzenie "ciszej jesteś, dalej zajedziesz" a co się dziwić że ktoś wyraża swoją opinię, jak na spółce widoczne ruchy
A plotka o karciance,plotka a nagrodzie w Tauron Arenie ...plotka o uruchomieniu strony... efekt kurs +40%.teraz czekamy na fakty ..czyli jak będzie ta karcianka ...kto wygra w arenie itd....
O jakiej nagrodzie w tauron arenie plotkujemy bo nie słyszałem?
Wiem za to ze 7 października jest Move 2 gdzie Rush czy no Rush bedzie reklamowany
Nawet Stanowski reklamował Rush
Dobra juz wiem o co chodziło, nie rozumiem dlaczego plotka skoro wydarzenie jest juz za kilka dni
https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20230921/spolka-zalezna-ekipa-holding-partnerem-i-fundatorem-nagrody-w-hackyeah