• Akcja Autor: ~Slalom [185.216.35.*]
    Co tu się wyrabia?

#genzie

Na twitterze tag #genzie dziś w popularnych widniał niemal przez cały dzień.
  • Re: Akcja Autor: ~ArTi [79.191.89.*]
    Hashtag genzie jest chyba cały czas jest popularny , a dzisiaj zapewne z powodu zapowiedzianego 2 odcinka na podstawie Kardashianek, pierwszy odc byl bardzo dobrze przyjęty wiec z tego powodu byly mocne oczekiwania co do 2 odc
  • Re: Akcja Autor: ~Ww [77.253.82.*]
    Fajnie wygląda info od Wujka (sprzed 4 dni) dot GGBay -> ta spółka córka jest parterem przedsięwzięcia wyłaniającego najzdolniejszych w Europie programistów gier i aplikacji, finansując główną nagrodę pieniężną na HackYeah w Krakowie. Widać, że ta „nasza” spółka córka wchodzi do gry
  • Re: Akcja Autor: ~BuyRumors [193.70.89.*]
    W końcu w 1 dzień im ktoś grę napisze i może stronę uruchomi :) ...coś podejrzanie rozpływających się wpisów dużo... scenariusz pompowania kursu pod .."buy rumors ....uważam za otwarty
  • Re: Akcja Autor: ~SellNews [77.252.44.*]
    I na dodatek kurs od dołka na 3 zyskał już około 40%...
  • Re: Akcja Autor: ~Szalom [185.112.82.*]
    Jakbyś nie zauważył, to tego rumorsu to tutaj raczej nie ma... jeszcze.
    Na giełdzie uskuteczniam powiedzenie "ciszej jesteś, dalej zajedziesz" a co się dziwić że ktoś wyraża swoją opinię, jak na spółce widoczne ruchy
  • Re: Akcja Autor: ~Fakty [77.252.44.*]
    A plotka o karciance,plotka a nagrodzie w Tauron Arenie ...plotka o uruchomieniu strony... efekt kurs +40%.teraz czekamy na fakty ..czyli jak będzie ta karcianka ...kto wygra w arenie itd....
    O jakiej nagrodzie w tauron arenie plotkujemy bo nie słyszałem?
    Wiem za to ze 7 października jest Move 2 gdzie Rush czy no Rush bedzie reklamowany
    Nawet Stanowski reklamował Rush
    Dobra juz wiem o co chodziło, nie rozumiem dlaczego plotka skoro wydarzenie jest juz za kilka dni
    https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20230921/spolka-zalezna-ekipa-holding-partnerem-i-fundatorem-nagrody-w-hackyeah
  • Re: Akcja Autor: ~Plotek [77.252.44.*]
    No chodziło mi dosłownie ...że to plotka... tylko że istnieje prawdopodobieństwo że coś z tego ukulaja...ale co to nie wiedomo
[x]
EKIPA 4,33% 1,56 2025-11-10 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.