Spód jeszcze daleko. Bożena przed dzisiejszą sesją miała 1,5 mln sztuk, obrót 800tys. Jeśli dzisiaj wyrzucała to 100, 200, może 300tys. Ma jeszcze tego sporo.
Od wczoraj łącznie przemiło się niecałe 6%. Chyba za mało, zeby Bożena już dawała komunikat o zejściu z progu. Chyba, ze to szalenstwo pod koniec sesji dzisiaj to było już na siłę proba zejscia pod próg zeby sie zmieścić w tej sesji
Zenek prosta sprawa. Juz sam poczatek sesji po wczorajszym espi wyglądał inaczej niż gdyby tu bylo fest zaleszczone. Tylko na koniec dzisiaj to już było robione tak silowo, jakby tu zaraz po zamknięciu notowań miał sie pojawić komunikat
Nie chcę dalej zgadywać. W głowie mam wiele teorii. Któraś się sprawdzi. Musimy zaczekać. Myślę, że Bożena musi się wyczyścić do raportu i do wyboru nowego prezesa. Myślę, że za tydzień będziemy juz duzo więcej wiedzieć, o co tu może chodzić
Każdy wie i widzi i może to sprawdzić jaki jest wolumen na dwóch sesjach. To jest mało istotne. Pytania jest krótkie czy ma ktoś wiedzę czy mogła zejść? Pytanie czysto indywidualne i dające do myślenia... bo dzisiejszy spadek jest dość charakterystyczny dla kursu akcji