Janusze giełdy - tacy co kupowali po 70-90 :) 110 tysięcy złotych obrotu - daj spokój co to jest. Sporo osób wyrzuca teraz akcje ze względu na fixy na których zaraz będą i ze względu na skierowaną sprawę z KNF do prokuratury
co nie zmienia faktu ze ktoś to kupuje...skoro tak ma być źle to dlaczego nie spadło do 2 zł i niżej? Kolega wyżej ma rację! na mój nos co się tu dzieje w tle o czym my szaraki nie mamy pojęcia:)
NIejedna firma w trwającej upadłości miała większe obroty. Nawet tydzień przed ogłoszeniem upadłości i wykluczeniem. Po prostu - są tacy którzy lubią nutkę ryzyka, a może uda się kółeczko zakręcić.
Zenek to chyba z Białegostoku:) od prezesa od piłki :) z tym warowaniem to chyba masz jakiś problem - kolezko jestem tu całkiem nowy - nawet ostatnio wystawiłem część swoich akcji ale chętnych było jak na lekarstwo. Tak więc swoje kompleksy lecz gdzie indziej lub z kimś innym
Tak tak wystawiales akcje. Chlopie od w tyg mogles je sprzedac po PKC w ilosciach wiekszych niz to twoje marne 12k.
Straszyc to mozesz dzieci w przedszkolu pastuchu.
Waruj dalej.