To dlaczego nie kupujesz ? Jest bardzo tanio , poniżej złotówki wiec kupuj a nie pisz takich bzdur !!!!! Skoro rekomendujemy taki wzrost kursu to dlaczego nie bierzesz tak tanich akcji jakie są teraz ??? Umiesz tylko wymyślać niestworzone historie ???
Jack Strong?:) a jak tak to widać, żeś mundry jak un:), a tobie kto broni kupić, a skąd jacku u cie taka wiedza że un nie kupuje i po ki uj tu włazisz jak szydzisz, kup sobie JSW i mozna by tak w nieskończoność ale po co do kogo, jack strong jako bohaterowicz anzelm wie lepij :):):)
Cena od południa spada , popytu brak a. Wy piszecie , ze to wielka okazja bo cena będzie duuuuzo wyższa !!!! To dlaczego nie kupujesz tylko stać cię na takie głupoty ? Ja mam akcje , kupione drożej i trochę straty ale nie mogę czytać takich bzdur , ze będzie dużo , dużo drożej a nikt nie kupuje , brak popytu . Tylko same głupoty w rodzaju - będzie Up. !!!!!!!
Dnia 2023-10-16 o godz. 11:54 technik-at napisał(a): > kiedy?? > > Robię kółka... teraz mnie powiesili po 3,11 ale już 3,2 dają po zejściu do 3. > > Nie ma opcji spania ze stratami w takim trendzie 3% jak jest lawina się żegnam ;) > > A ostatnie z 4,6 na 5,5 to było ładne, więc teraz parę grosików trzeba potracić ;)