Teraz wystarczy że dostaną pozwolenie na budowę 90 Megawatow I zgarnąć po 150000 euro za 1 MG, czyli 150000euro x90 MG TO jest 13500000 euro x 4.6 zł to mamy 62 ml zł. Tyle jest Bras wart po uzyskaniu po,wolenia budowlanego
1 Mg oznacza 1 mega gram czyli 1000 kg to jest 1 tona. Nie widziałem , że panele fotowoltaiczne rozlicza się w tonach. ale ja nie z Warszafki i coś mogłem przeoczyć. Farma PV Brasa wg pozwolenia ma mieć 36 MWh. W necie można znaleźć wyliczenia ile taka farma wyprodukuje rocznie MWh, oczywiście średnio bo bardzo wiele zalezy od ilości dni słonecznych a nawet od opadów śniegu w zimie. Powodzenia przy obliczeniach !
hłoptasiu ,,kol ,, nie czepiaj się, każdy wie tu co znaczy 1 mega , a ty zaczynasz jakieś wywody ortograficzne i na dodatek nie znasz się na ECONOMI , wyliczanka jest prosta jak szklanka , DOCELOWO 90 MEGA to daje wartość po uzyskaniu pozwolenia na budowę farmy około 62 ml zł netto A JAK COS TU ZACZNIESZ TROLOWAĆ TO LEPIEJ WYPAD DO KIBLA
Jak już zacząłeś wątek jako ktoś to nie musisz zmieniać nicków sieroto co wpis , chyba że próbujesz nieudolnie trolować.
Nie zapomnij też podawać pod każdym wpisem po ile ch esz kupić hehe.
Jakby był tyle wart to już dawno by był spolka zarabiająca na giełdzie. Na razie wszyscy jesteśmy w czarnej dupie przez umiejętne zarządzanie spóła. Nawet raportów nie potrafią porażenie zrobic. Masakra. Ciekawe na czym oni zarabiają. Ciekawe czy to w ogole odwiesza kiedykolwiek.
Trolejbusy , bankruci i nieudaczniki biznesowe macie teraz szanse się odkuć ale trzeba łykać za grubą kasę i to wywali MOJEGO BRASIKA na jakieś 5 a może i 6 zetów a wtedy się zastanowię co zrobić