• kupowac juz? Autor: ~freaky [193.238.13.*]
    czy jeszcze czekać? dno wydaje się ubite
    jak Wy sądzicie? nawet gdyby spadło na 4 (w co wątpie) to i tak biedy nie będzie...
    najwyżej teraz część i część trzymać na ten czarny scenariusz?
  • Re: kupowac juz? Autor: ~Antek [188.146.104.*]
    A kto ci sprzeda?Nikt normalny nie sprzedaje.
  • Re: kupowac juz? Autor: ~Mirek [91.225.11.*]
    Animator rynku jest Dom Maklerski BDM S.A, jak będziesz sprzedawał to pewnie coś dorzuci do worka od siebie, pozdro
  • Re: kupowac juz? Autor: ~eelo [5.184.64.*]
    Kto sprzedaje ? Nikt normalny ?
    A no prezes zarządu NGG sprzedaje po 0,83gr
    były członek rady nadzorczej ngg też sprzedaje

prezes spółki sprzedaje a wy się zastanawiacie czy kupić
    Człowieku, co to ma do rzeczy że prezes sprzedaje? może chce sobie kupić nowy dom, albo samochód, jego akcje, jego sprawa, spółka działa, nie jest bankrutem, wiadomo trzeba mieć przy takich sytuacjach rękę na pulsie, ale nie wydaje mi się że sprzedaje bo w spółce źle się dzieje..
    A sprzedaje i kupuje ANIMATOR RYNKU. Poczytaj kto to, będziesz mądrzejszy
  • Re: kupowac juz? Autor: ~eelo [5.184.64.*]
    Mirek naganie

Sprzedaje prezes a nie żaden animator co ty bredzisz heheh
    odpal espi i zobacz

No nic z tego, że prezes sprzedaje przecież może po prostu chce kupić nowy samochód.
    hahaha
    na 23gr mówił, że spółka niedowartościowana 3 krotnie a po 8gr sypie bo chce sobie coś kupić.

TZN, że nie wierzy we wzrosty w najbliższym czasie.

Poza tym Mirek jak ktoś pisze, że kupuje się spadające noże a nie spółki w trendzie wzrostowym
    to wybacz taki ktoś jest dla mnie antywskaźnikiem...

Nie naganiaj ludzi na trupa urwałeś się jak filip z konopii i naganiasz ludzi na spółkę bo się załadowałeś.

Wcześniej cie tu nie widziałem mistrzu.

Lanie wody, że będzie rosło żadnego argumentu.
    spółka robi gówno gierki, zadłużona, zyski znikome, biuro w kawalerce a kapitalizacja 15 mln.
    prezes sprzedaje, członek rady nadzorczej sprzedaje ale to nic pewnie chcą sobie kupić nowe autka.

Spółka w tym momencie jest przewartościowana i NORMALNI nie ruszają
    a leszcze jak ty i Anka naganiają ulice - powinniście się wstydzić!!!

od kilku lat ostrzegam ludzi przed takimi jak WY i dzięki mnie wiele osób uniknęło straty.

• Re: kupowac juz? Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    eelo pokaż mi to zadłużenie, bo coś chyba przeoczyłem.
    eelo to naganiacz na spadki, sprzedał i chce odkupić niżej, nikt o normalnych zmysłach, dodatkowo co nie ma akcji, nie będzie tracił czasu żeby pisać hejt na forum, czuć typa na kilometr, ja nie naganiam żebyście kupowali, każdy robi z swoim kapitałem co chce, piszę tylko jak ja to widzę i tyle, wystarczy popatrzeć na arkusz zleceń, kwotą 9tyś zł mogę na raz podbić kurs do 9gr, trochę mało jak na taki wysoki free float, a podobno prezes cały czas sypie
  • Re: kupowac juz? Autor: ~freaky [178.212.146.*]
    nie jestem tu od wczoraj, dlatego kieruje swoj post do normalnych ludzi:)
    z raportami, info oraz wiadomosciami ze spolki na biezaco, kibicuje chłopakom z NGG:)
    nie reaguję już nawet na wyssane z palca farmazony, bo cyferki to cyferki i nigdy nie kłamią.
    i zwyczajnie dywaguję nad zakupami od strony technicznej, bo w sumie jak się spóźnię to conajwyżej będę miał mniejszy +% na rachunku:) pozdrawiam normalnych ludzi i zapraszam na grupkę fb
  • Re: kupowac juz? Autor: ~qwerty [188.241.82.*]
    eelo dobrze piszesz. Tylko do kogo ? Tu sa takie rodzynki jak pawelpablo ubrane powyzej 25 groszy.
    Po drodze ilu sie ubralo po groszy kilkanascie.
    Sa w tak czarnej dziurze ze od tych strat juz nie mysla zdrowo tylko oszukuja samych siebie ze to juz dolek, ze chociaz wtopa z 50-70% to jeszcze odrobia. Bo przeciez MUSI byc dobrze

Na gieldzie 90% traci ale oczywiscie nie oni…To inni…..Hahahaha
    Dnia 2023-08-29 o godz. 14:51 ~qwerty napisał(a):
    > eelo dobrze piszesz. Tylko do kogo ? Tu sa takie rodzynki jak pawelpablo ubrane powyzej 25 groszy.
    > Po drodze ilu sie ubralo po groszy kilkanascie.
    > Sa w tak czarnej dziurze ze od tych strat juz nie mysla zdrowo tylko oszukuja samych siebie ze to juz dolek, ze chociaz wtopa z 50-70% to jeszcze odrobia. Bo przeciez MUSI byc dobrze
    >
    > Na gieldzie 90% traci ale oczywiscie nie oni…To inni…..Hahahaha

dobrze ze dodałeś na końcu to "haha" bo nie wiedzialem że się smiejesz:)
    Nie wiem jak inni, ale ja mam średnią 0.077gr. i powiem Ci szczerze że na dzień dzisiejszy to ja sie śmieje z takich jak wy qwerty oraz eelo. Dobrze, niech wam będzie że prezes sypie i to bankrut, i caly ten wasz bełkot - macie rację, będzie spadać mniej niż 0 wam życzę, kupcie wtedy waszego bankruta :))) freaky- podaj fb do tej grupy pozdro
  • Re: kupowac juz? Autor: ~Sid [5.173.232.*]
    Piszą głupoty bo nic innego im nie pozostaje, ja mam podobną średnią i liczę, że spółka w niedalekiej przyszłości niejednym pozytywnym raportem jeszcze nas zaskoczy. A oni niech wyją dalej.
    Spółka nie ma długów - dementi tego co eelo pisze ewidentnie kłamiąc i manipulując na forum. Pewnie to jakiś studencik co raportów nie potrafi czytać. Też poproszę o linka na fejsa.
    No Gravity Games - New Connect

• Re: kupowac juz? Autor: ~eelo [31.61.183.*]
    Mirek to naganiacz na wzrosty, kupil i chce sprzedac drozej, nikt o normalnych zmyslach nie bedzie tracil czasu zeby naganiac na forum. czuc typa na kilometr, ja nie naganiam na spadki kazdy robi z swoim kapitalem co chce, pisze tylko jak ja to widze i tyle, wystarczy popatrzec na arkusz zlecen ( niby mozesz ale nie wiesz ile jest w ukryciaku lol ) kiedys na ngg to mozna bylo kursem szarpnac 10% majac tysiac plnow hehe. przeczytaj co piszesz i co ja napisalem - czy to czyms sie rozni ? niczym - a warto czasem spojrzec na wszystko z drugiej strony nieprawdaz ? wiec juz mnie tak nie hejtuj kolego tylko wyciagaj wnioski z tego co pisze - nie musisz sie ze mna zgadzac ale oszczedz sobie pociskow lol
  • Re: kupowac juz? Autor: ~eelo [31.61.183.*]
    Hej Pawełku, milo cie tu znowu widziec. przyznaje tobie racje / rzeczywiscie zobowiazania dlugoterm. zostaly wyzerowane. chyba tak z rozpedu napisalem wbilo mi sie w glowe zdanie „systematycznie splacamy zadluzenie”
[x]
MUNAR -2,37% 0,37 2026-05-22 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.