• Że to po takim infie da się jeszcze kupić, dziwne? Autor: ~Bogacz [37.248.200.*]
    To piwinno już minimum po 2 zeta śmigać. Promocja?
  • Re: Że to po takim infie da się jeszcze kupić, dziwne? Autor: livermoregpw [31.182.238.*]
    Da się kupić? Chyba małe pakieciki. Wczoraj mogłem kupić 300.000 Nowina bez problemu i tanio. Tutaj jak na razie wpadły mi małe zlecenia. Tutaj bez podnoszenia kursu jest problem. Muszą dać konkretne ESPI to i ruch będzie

Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Że to po takim infie da się jeszcze kupić, dziwne? Autor: ~KRONOS [46.134.72.*]
    Livemoregpw widzę że często udzielasz się na spekulacyjnych spółkach (z różnym skutkiem) I zapytam Cię co Ty wiesz o tej spółce że tak się nakręcileś i innych próbujesz? To jest kolos na glinianych nogach, który potrzebuje głębokiej restrukturyzacji i jeśli te pieniądze nie zostaną mądrze rozdysponowane, to nic z tego nie będzie.
  • Re: Że to po takim infie da się jeszcze kupić, dziwne? Autor: livermoregpw [31.182.238.*]
    Spółki z kłopotami to moja ulubione dziedzina. Oczywiście, czasami zdarzają się porażki jak to było z Pure i strata 15,7% ale to jest giełda. Nie znam debeściaka, który tylko zarabia. Choć czytając to forum to odnoszę wrażenie, że 95% forumowiczów to debeściaki bez porażki.
    Ostatnio udało się na Będzin po raz drugi, tym razem tylko 50%. Teraz NOVINA i ponad 62% też w dwie sesje. Tutaj może być dłużej, ale do momentu decyzji KNF. Tutaj gram pod tą decyzję i związane z tymi ruchami nowego właściciela. Stawiam, że będą chcieli zdjąć z giełdy Intersport, czyli będzie wezwania.
    Nie jestem tutaj by czekać zysków fundamentalnych spółki, czy dywidend. Nie oszukujmy się. Tutaj też przyszedłem, by zarobić na ruchu kursu w górę.

Pozdrawiam
    Z dwa tygodnie temu, była afera, że nie pokazuję innych spółek, na których staram się zarabiać. Więc przez jakiś czas będę pokazywał kiedy wchodzę, kiedy wychodzą, czy zarobiłem, czy straciłem.
    GreenX jest na zupełnie innych zasadach, bo tam czekam jak większość graczy, na wyrok, odszkodowanie i odsetki a także na ruchy zarządu w sprawie Grenlandii.
    Po wielu latach oddałem z ponad 1100% zyskiem DINO stąd kasa na kolejne ruchy. Będzin za pierwszym razem też dał zarobić kilkaset procent w krótkim okresie czasu. Już zapomniałem o ZREMB, CIG, BSG, CherryPick. To jest giełda a nie dom starców. Ze starych mam jeszcze Biomed, ale po ostatnich zyskach jego pozycja procentowo spadła do 3,77% całej kasy przeznaczonej na dywersyfikację giełdową.

Pozdrawiam

[x]
INTERSPPL 1,00% 0,50 2025-12-02 09:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.