• Miało byc pieknie Autor: ~Jan [37.47.245.*]
    Miało byc tak pieknie
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~Ziom [79.110.205.*]
    Ale czego Ty oczekiwałeś? Że wznowią notowania i poleci na 5zl? Znowu się tu żalisz, a tak naprawdę nic się tu nie dzieje. Sprzedaj po takiej cenie, jak mi się uda to odkupie. Ewidentne zagrywki, żeby wziąć papier od słabych. Tu trzeba cierpliwości. Dopóki nie będzie ciągłych to sesje będą wyglądały tak jak te ostatnie
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~Jan [37.47.245.*]
    To odkup po probuje sprzedac od kilku dni tylko takie gadanie a nikt nie chce kupic
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~Ziom [79.110.205.*]
    Wiadomo, że gadanie....:p. Ja swój pakiet mam i na razie się z nim nigdzie nie ruszam. Spokojnie pół roku czy więcej mogę sobie czekać. Ty się widzę za bardzo stresujesz albo szybko chcesz zarobić. Ale to na pewno nie tutaj. Tylko cierpliwi tu zarobią. Jak Ci tego brak to sprzedaj, przenieś się na inną spółkę i tam postaraj się zarobić. Tak poza tym"Miało być tak pięknie....". W bajki wierzysz? Giełda to rzeczywistość, każdy się może przejechać. Jak nie jesteś czegoś pewny to uciekaj z papiera i tyle. Zawsze możesz wrócić za jakiś czas, bo pewnie szybko się tutaj nie rozkręci. Po prostu nie ma zainteresowania spółką. Tylko osoby wtajemniczone, że tak powiem ją śledzą. Notowania były zawieszone i zapomniano o niej. Dla mnie papier ma potencjał. Ale czy tak jest to się okaże. Zresztą widać jak na dłoni, że ktoś tu chce ludzi postraszyć, żeby oddali jak najtaniej i przynosi to nawet ostatnio skutek. Na mnie to na razie nie robi wrażenia(na razie i tak na plusie jeszcze jestem)i na Tobie też nie powinno. Ale każdy swoje myśli i robi jak chce. Powodzenia i słuchaj swojej intuicji bez emocji
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~miron [46.169.176.*]
    I BĘDZIE PIĘKNIE , co tu więcej pisać , straszą prawą a jak im się wystawi z lewej PKC to spier....ą - żenujące , ale coś wpada w dobrej cenie jak ktoś jeszcze dobiera , jeszcze miesiąc i powinna być inna gra , a jak dłużej to też się zaczeka - powodzenia dla posiadaczy waloru ;)
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~Arek [5.184.76.*]
    Dokładnie tak jak piszesz dlatego ja zakopałem akcje niech sobie czekają do przyszłego roku lub dłużej :)
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.225.*]
    Tak jak myślałem, będzie podwójne dno. Dobrze że wywaliłem po 0,444 to odkupie po 0,144 więcej
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~Wódz [5.173.153.*]
    To sporo miałeś bo obroty żadne:)
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.224.*]
    Dnia 2023-09-04 o godz. 21:11 ~Wódz napisał(a):
    > To sporo miałeś bo obroty żadne:)

Nie pakuję w takie gniotki więcej niż 10k, dwa dni i wyprzedane i można znów na dołku wziąć za 10k, a za zarobek kupić inne spółki.
    Wolę zarządzać portfelem z 118 spółkami niż jak leszcz zapakować się all in one i pewnego pięknego dnia po otwarciu sesji zobaczyć -30, - 50 czy więcej na minusie bo spółka opublikowała kiepskie espi :)
  • Re: Miało byc pieknie Autor: ~miron [31.0.25.*]
    Gonzo jak Ty mało wiesz co jest grane w spółce , kto tam siedzi co może być grane i jaka jest obecna cena akcji to akurat widzisz i nie daje Ci to do myślenia ??? ja mam w pupie czy ktoś kupi czy nie czekam spokojnie i nie naganiam na żadną stronę , przyjdzie taki dzień że nie jeden pomarzy o kursie poniżej 040 ale tak jest zawsze , liczysz na -30-50% jakiegoś pięknego dnia :0 , daj Ci Boże , i pewnie prawa Ci się zapełni na obecnych poziomach - brawo dobrze to rozkminiłeś - czapki z głów !!! papier zaparkowany w stabilnych rękach a ,, gruby,, kombinuje jak je wyrwać , dziwię się że trzyma jeszcze ten poziom , ale pewnie mu nie śpieszno , jeszcze jakiś Picasso maluje wykres na fix-ach ;))

• Re: Miało byc pieknie Autor: ~Red [31.61.164.*]
    Ja mam czas i sobie czekam na 2024 :)
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.