• ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: cezary1961 [85.193.249.*]
    ...szczerzy wdzięczny za wyjaśnienie przyczyn zjawiska przez Ciebie przewidzianego...
    /spadek/...w imieniu ,na pewno znacznej grupy forumowiczów
    c
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~VV [80.53.158.*]
    A nieco jaśniej
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: cezary1961 [85.193.249.*]
    ....nie czytujesz forum...
    bankier72 ...przewidział spadki w okolice 1,9...uprzedzał przed entuzjazmem...
    rekomendoał wręcz odkupienie...
    ...zachowałem się follow him....teraz mam po średnio 1,95
    c
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: bifonek [213.17.169.*]
    w istocie to sukces, bo jest pare papierków więcej. Ale czy bankier72 trafnie przewidział zobaczymy w poniedziałek. Na mojego nasa, chyba powinniśmy juz odbić.
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: cezary1961 [85.193.249.*]
    ....mam na myśli jego prognozę dot intraday...bo to jest weryfikowalne....
    ...acz z utęsknieniem oczekuję na rozwinięcie jego teorii w całości
    c
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~Tom [77.114.16.*]
    Masz naprawde super bankiera, że przewidział zjazd z 40 na 1,95 ....też chciałbym miec takiego doradce
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~Vincent [80.53.158.*]
    A kiedy niby ta prognoza bankiera72 miała być ! !!
    Po wczorajszym dniu twierdził że mamy już za sobą korektę płaską. Po korekcie następują jak się nie mylę wzrosty. Chyba, że dla was -10 to wzrosty.
    ...w dnie dzisiejszym około pd przestrzegał przed hura optymizmem...zalecał wstrzemiężliwość
    ...i możliwość dokupienia po około 1,9 zł pod koniec....
    nie pamiętam pod jakim nagłówkiem wątku to było...
    c
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~enterprise [85.28.133.*]
    fakt - czytałem ale nie wierzyłem do końca no i teraz pozostaje czekać na odbicie :)
    Dnia 2008-12-12 o godz. 10:41 ~bankier72 napisał(a):
    > nie koniecznie spadki, poza tym jak się może okazać fuzja
    > może być uczciwa i w tym kierunku dąży zarząd, pod
    > naciskami naszymi i stowarzyszenia austriackiego, fuzja
    > umoży 54% akcji które ma IIA, za które zapłacił sądzę że ok
    > 2mld Euro, czyli jakby skompensuje ten udział z długiem a
    > tego jest tylko 1,7mld euro, paradoksalnie może to być
    > dobre info, tylko co z notowaniem IEA w polsce IIA nie jest
    > notowany, a to te papiery możemy dostać, powinien KNF się
    > określić , a te matołki tradycyjnie myślą , nie wiem po co
    > wogóle ta instytucja , darmozjady+Sobolewski
    ps. dziś się
    > usuwamy korekcyjnie, cierpliwi będą nagrodzeni odkupując
    > papier , ok 1,88-89
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~Vincent [80.53.158.*]
    No krna nie czytam rannych wątków, a wczoraj poszukiwałem bankiera72. Szkoda może bym przemyslał temat, a tu krwa zajałem się jakimiś plotami o orzekomej konferencji .
    ...uważniej cedź ziarna od plew...powodzenia na przyszłość
    c
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~bankier72 [213.158.196.*]
    dzięki Cezary za komplement, staram się czasami przemówić do akcjonariuszy, aby nie wnieśli dodatkowej paniki, odpisuje dopiero teraz bo w dzień po rannej sprzedaży nie miałem czasu, po południu papier jak pisałem odkupiłem , a do wieczora grałem na ropie i australijczyku do 22ej,
    korekta dzisiejsza wymuszona, wczoraj mieliśmy do czynienia z płąską korektą, dziś byśmy mieli na otwarciu +10 gdyby nie Big Brother, Mimo że koncerny samochodowe to banda nieudaczników i zamierzają pomoc zmarnotrawić na odprawy na zwolnienia grupowe, to nie danie im kasy może spowodować poważne kosekwencje, spadki były nieukniknione w dniu dzisiejszym po odrzuceniu planu pomocy w nocy przez senat, a to znalazło przełożenie na prawdziwą korektę i na naszym papierze.
    amerykanie oczywiście ze świata zakpili, wszyscy dziś na łeb lecieli a oni proszę: Nasdaq ponad+2%:) heh wieczni optymiści.
    Jesli chodzi o nasz papier wsparcie na 1,87, jednak może być wyłąmane, uwidacznia mi się na naszym papierze 5 fal Eliota, A:0,88-1,87, B:1,87-1,18,C:1,18-2,25,D:2,25-??
    (może być 1,61), E:1,61-2,76. Wynika to z długości fal:A:99,C:107, E?:115.
    Eliot jednak nie zawsze się sprawdza, wyrzuciłem 2 dniowe zygzaki.
    Panowie wyrocznią nie jestem i też potrafię się pomylić, jednak trafność zleceń mam 76% na giełzie, statystyka.
    Poniedziałek może być lekkie cofnięcie do wspomnianego 1,87-89, ale dzień powinniśmy zakończyć na plusie, jeżeli jakieś informacje wypłyną to jedziemy na 3,23, jeżeli nie to się kisimy w kosolidacji lekko opadając w 4 fali korekcyjnej, o ile mamy z Eliotem doczynienia.
    Co do stochastyk to min,MACD zielony(up), jego najbardziej uznaję.
    pozdr Czarku
    Ps . dla spekulantów polecam ferex, w tym tygodniu moja stopa wzrotu 320%:), wówczas zostawicie biednych inwestorów w spokoju
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.23.27.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~bankier72 [213.158.196.*]
    nie czytaj moich watkwow kw, nie musisz, twoj poziom denny nie dorasta do mego, ja mam jakis szacunek , a ty?
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: martin-dtr [62.21.48.*]
    Dnia 2008-12-12 o godz. 23:38 ~bankier72 napisał(a):
    > nie czytaj moich watkwow kw, nie musisz, twoj poziom denny
    > nie dorasta do mego, ja mam jakis szacunek , a ty?

uuuuuuuuuuuu...............pachnie mi tu nieco przeedyfikowanym egocentryzmem....hmmm

bankier72...mam do ciebie pewien szacunek.....bo lubię młodych, zdolnych analityków, którzy nie mając jakiejś konkretnej własnej kasy, czysto altruistycznie podchodzą do giełdy i forów.
    Kiedyś był też taki motyl ze swoim kopexem, spekulant_4 ze swoim zegiem i wielu innych w przeszłości.
    Ja mam głęboko w pompie co o mnie ktoś na forum myśli, lecz umiem znaleźć takich których warto wziąć pod rozwagę na poważnie.
    I za to też dziękuję Tobie.
    Ale sorki, z twojego świetnego opracowania, zarobi kasę ten co i ile w nią zainwestuje, a ty z tego nie masz złamanego grosza,....no cóż taki wybór......mógłbym ci zaproponować udział za takie dobre opracowania,......, ale ty prawdopodobnie tym gardzisz, ....., choć być może ten udział byłby większy niż dziesięciokrotność tego co w życiu widziałeś na oczy ,......... a wiem co piszę, wierz mi (nigdy nie wiesz kto tak naprawdę jest po drugiej stronie).
    Tak więc pozdrawiam i miłego weekendu życzę
    martin-dtr
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~kw [83.23.27.*]
    To forum widziało już wielu guru-nieudaczników którzy po początkowych, przypadkowych sukcesach (bo takie wychwytuje i wzmacnia obecna tu tłuszcza) ze wstydem znikali. Takie prawa rynku - kto nie ma pokory, ląduje w śmietniku historii.
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~kw [83.23.27.*]
    Dnia 2008-12-12 o godz. 23:38 ~bankier72 napisał(a):
    > nie czytaj moich watkwow kw

nie zamierzam

> nie musisz, twoj poziom denny
    > nie dorasta do mego, ja mam jakis szacunek , a ty?

kiedyś zrozumiesz że to co napisałem nie ma nic wspólnego z kategorią szacunku. Obawiam się jednak, że nie będziesz wówczas pamietał tej rozmowy.
    ...uniżony podziw i najśliczniejsze dzieki najdroższy nam guru.
    ...a dlaczego ma nie spaść do rzeczonego 1,61??????????
    ...chodźby na chwilę???????
    c
    Tylko sobie w dpe nie wejdźcie, ale słucham uważnie
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~idfyidiy [62.21.48.*]
    hehehe..........wy oblewacie dzisiaj, czy coś innego bierzecie........bo Czaruś już lewituje
    ...ale z Was komplemenciarze...wszak to normalny język...
    ...ale miło ,że wyglada jak na dopalaczach...
    ...miło....b miło...
    c
    p.s.kompatybilnego stanu ducha życzę....przy kompie
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: martin-dtr [62.21.48.*]
    widziałeś ten nowy wątek Teda?

Ale będzie jazda od poniedz.
    ...widzisz to co ja i niektórzy...
    ...ale im więcej nie zobaczy tym większa jazda będzie...
    ...ubierając się w Twój styl "aż słoma w butach będzie furczała..."
    ...prowokacja tak...wykorzystać głupotę też, ale please na przyszłość
    tak jak teraz softowy język/ language not tongue
    pozdro "kolo"
    c
    ok......spox
    A ty wiesz, że miałem dzisiaj trochę mały dylemat, czy odbierać już od 1,98, czy od 1,88 , ale jak zwykle pierwsza mniej pazerna myśl była lepsza, a wywalałem wcześniej między 2,08/2,14
    ...mnie konieczność zmusiła do obstawienia na zapas...
    puściłem 2,12zł i wychodząc zostawiłem zlecenie na 1,95zł...
    ...to tak by się pochwalić...
    ...nie sorki...jako dobry chrześcijanin, by zainspirować
    c
    p.s. widzę,że organizm kolegi też nastawiony na chodzenie spać po starcie Azji
    ...milszej nocki i ...stosunkowo udanego wee(a)kendu
    powiem ci tak............zrobiłeś idealnie..............ale chyba trochę przypadkiem.......nieważne.... ....a spać nie chodzę z kurami.....czasami..........dzisiaj sobie świętuję zaje...ty tydzień, ........kiedyś to robiłem z kumplami z sali dogrywek, ...........teraz na forach przed kompem, ..........bo się wielu znajomych wykruszyło przez lata, ...........ktoś tam może mnie pamięta, ale w obecnej sytuacji jaką mam, ........lepiej mi jest z nutką anonimowości, ...........tak dla własnej pewności i bezpieczeństwa, na co dzień jestem zwykłym człowiekiem w wielkim mieście, coś tam robię i jest git..............eh, co ci tam będę farmazony opowiadał..........
    chcesz pogadać to napisz : martin_dtr@vp.pl
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: bifonek [85.222.86.*]
    martin, skoro jesteś takim fachowcem, to napisz jak przewidujesz zachowanie kursu w najbliższym tygodniu. Tak w zarysie tj. w którą stronę ruch, gdzie opór, gdzie wsparcie.
    Wówczas ocenimy co sobą reprezentujesz.
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~tfyfccfg [62.21.48.*]
    sorki, że Ci tak powiem, ale oceniać to sobie możesz dzieci w przedszkolu, bez urazy, i lata mi to koło pióra co ktoś o mnie tutaj sądzi. Nie pretenduję jak bankier72 do miana guru forum IEA ...........................ale robię co robię i czasami sobie poklikam dla relaksu
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    dzień dobry Panowie.
    wczoraj poszedłem spać , zmęczony po trasie dłuższej.
    bifonek: rzuciłem swoje przewidywania, jest kilka wersji, zależy od bierzącej sytuacji, postaram się wam na bierząco pisać, raczej rano, ten tydzień mam mocno zajęty, kończe kontrakt. i od 20 grudnia jestem wolny, pracując w domu, wówczas będzie więcej tego, o ile nie zaczną mnie obrazać po pierwszej mylnej rekomendacji, zdaża mi się pomylić, dla wnikliwiej zaineresowanych gdzieś w moich watkach pojawił się mój mail, nie piszę wiele o sobie , bo jak coś powiem to zaraz uważaja mnie za narcyza czy soć w tym stylu, robię ludziskom przysługę i widać słowa pochlebne, jednak są i tacy co obrażac potrafią , zamiast docenić . Powiem tyle rynki finansowe to moje praktycznie życie, poświęcam na to ok 10-14 godz dziennie, od poniedziałku do soboty od kilku dobrych lat, interesuje się zarówno analizą fundamentalną , techniczną i behawioralną.
    Panowie jeżeli bedziemy mieli znowu doczynienia z kosolidacją to jest szansa pospekulowac dziennie, Ja staram sie tego nie robić. W piatek 1 raz od miesiąca wyrzuciłem papier bo to co za oceanem stało się w nocy to było bardzo negatywne, pod koniec dnia odkupiłem, raczej w IEA zainwestowałem na 2-3 lata, nie chcę aby mnie ominęła na nim śmietanka, bo moze nastąpić taki dzień że coś mi się wyda, wyskoczę z papierka, a on wyfrunie w kosmos coś w stylu +73%w ciągu dnia,
    Wiem że za 2 -3 lata wszystko się uspokoi , dane ekonomiczne zaczną się poprawiać i papier realnie do 0,8wart księgowej dojdzie , a to jest w granicah 25-30 zł bo trudno powiedzieć co tam na dziś w kksięgach się pojawi. To jest stopa zwrotu poand 1000% w 3 lata, ponad 300% rocznie, 1% dziennie, ludziska najlepsza recepta na dorobek, , puscie kobiety do kompa , niech wam zmienią loginy i schowają przed wami głęboko na 3 lata. To jest najlepsza rada:)!!!
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~fcychfc [62.21.48.*]
    hehe..........ale wczoraj wieczorem to sobie ładnie w czajnik wlałeś..........nie, żebym miał coś przeciwko, bo sam sobie wczoraj poświętowałem , ale jeden koleś tutaj miał rację, ..........miło jest trafić raz z analizą, lecz wymagania forumowiczów względem ciebie wzrosły i teraz aby im sprostać, musiałbyś dokonywać prawie cudów opisując przyszłość, inaczej znikniesz jak motyl1604 z kopexu , bo okrzykną cię zwykłym naganiaczem. A jeśli zależy Tobie na szacunku, to szanuj to co już tu osiągnąłeś, i nie dawaj się wciągać w jasnowidzenie oraz nie pisz po alkocholu........................hehe...............pozdrowionka

PS. Powiedz mi co Ty masz z tego, że ktoś tam dzięki twojej ciężkiej pracy zarobił na np . nowy samochód, czy nowy dom w tydzień czy dwa.............satysfakcję?....poczucie uznania? ................bo przecież nie piszesz z filantropijnej litości ? ......
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    nowe doświadczenia, jakieś badanie do mojej rozprawy dr, satysfakcja, no cóż wskazana,
    najważniejsze: kontakty, może na poznanych kontaktach założymy klub wtajemniczonego inwestoora:), a konkretniej grupę mocnych ludzi: analityków+inwestorówz dużą kasą.
    działajac współnie nie raz damy pstryczka w nos panu 40k, 100k, a może i złodziejom, którzy manipulując informacjami ekonomicznymi, robią na nas kasę typu JP Morgan
    pozdr
    hmmm.....sugerujesz założenie spółdzielni?
  • Re: ...bankier72.....jesteś jednym z niewielu na tym wątku... Autor: ~sorki [87.205.147.*]
    który myśli ligicznie, wyraża tą myśl jasno i krótko oraz (co jest najważniejsze !!) posiada jednorodną osobowość a nie jak wiekszość podwójną.!! ..Kim innym jest w domu dla rodziny, kim innym kiedy robi zakupy, kim innym kiedy wsiada w samochód, kim innym kiedy dokonuje politycznych wyborów ale zupełnie kim innym kiedy należy publicznie tych wyborów bronić, - dalej zupełnie kim innym na tym i innych forach internetowych, kiedy można sie za czymś ukryć!! ..Dlatego nigdy nie będzie w żadnym kraju dobrze, kiedy będzie anonimowość posunięta do KULTU! Anonimowość jest tylko dopuszczalna w ściśle określonych prywatnych dziedzinach życia, oraz też w ściśle określonych sektorach spraw dot.tajemnicy Państwowej czy firmowej.. Cała reszta MUSI BYĆ JAWNA. A już szczególnie ludzkie wybory (...wiem..wiem ..no i teraz straciłem połowę słuchaczy, gdyż media i t.zw."autorytety!!!" od lat wszczepiają nam wirusa demokracji zainfekowanego koniecznością "wolności osobistej - zreszt-om!!", a dlatego wirusa, gdyż działa on tylko od obywatela do państwa, bo państwo to już może mieć tajemnice przed obywatelem, natomiast obywatelskie pole prywatności będzie się z roku na rok kurczyło, bo władza chce wiedzieć o obywatelu wszystko), gdyż tylko wtedy powstaną prawdziwe międzyludzkie pola współpracy a nawet przyjaźni, kiedy ja będę wiedział, jakich wyborów dokonuje osoba z którą chcę się w jakikolwiek sposób wiązać czy to gospodarczo, czy prywatnie. Nie mam najmniejszego zmiaru podejmować dyskusji z osobnikiem ludziopodobnym (nie wiadomo czy jest człowiekiem, brak własciwej definicji), który potrafi zmieniać swoją osobowość w zależności od sytuacji. To nie tylko jest szkodliwe dla mojej wrażliwości osobistej, ale w/g mnie cywilizacyjnej. !!!......ale,..ale się rozpędziłem w socjologicznych dywagacjach, które należy pominąć przez osoby bardziej niecierpliwe. ...Tym przydługim wstępem chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że jednego człowieka warto słuchać nawet jak się myli, a innego nie warto, nawet kiedy ma akurat rację!! W myśl starego przysłowia, że.."lepiej z mądrym stracić, niż z głupim znaleźć"..!! ..Dlatego często ironizuję wnioski osób posługujące się AT, gdyż już widziałem tyle wpadek..., że żadnym słowem tego nie opiszę, dlatego też kiedyś na wątku podałem kilka zasad, które uznałem za słuszne i którymi się kieruję. Twój pomysł dotyczący Spółdzielni wpisuje się w moje zasady, ale tylko po spełnieniu tego całego elaboratu na wstępie. Bo kto powierzy pieniądze takiej Spółdzielni? Tylko szaleniec.!! Chyba, że członkowie dokonywaliby zleceń na własnych rachunkach,ale wtedy:
    Należałoby ustalić WARUNKI, które gwarantowałyby jakikąkolwiek szansę na OSIĄGNIĘCIE zamierzonych celów:
    1. Drogi komunikacji poza forum...!
    2. Wielkość zgromadzonej sumy, gwarantującej posiadanie wpływu na kurs.
    3. Metodologia (tempo) zbywania/kupowania akcji i przez kogo,
    4 Co zrobić kiedy część z członków Sp-ni nie wykonuje zleceń, pomimo decyzji.
    ..to tyle co w tej chwili mi przychodzi do głowy..! Pozdrawiam.
  • Re: ...bankier72.....jesteś jednym z niewielu na tym wątku... Autor: ~sdtjsj [62.21.48.*]
    ......postulaty jak na wiecu o New World Order.......może załóżcie lepiej partię....niczym się nie różni i działa legalnie...............(?)
  • Re: ...bankier72.....jesteś jednym z niewielu na tym wątku... Autor: ~sorki [87.205.147.*]
    ..podsunąłeś mi :
    pkt.5. Spółdzielnia nie może być zarejestrowaną Ogranizacją z jedną kasą...!!!
    ...całą jej siłą jest to, że stwarza wrażenie "pospolitego ruszenia", a nie zleceń Instytucji finansowej..!! Jednym z NACZELNYCH PRAWD inwestora jest to, że są tam duźi gracze dysponujący zleceniami na poziomie 1mln. szt,. mający 'dojście" do informacji POUFNYCH, takich jak: ilość zleceń w kolejce i ich wielkość (kupić można chyba tylko w pakiecie do 10), ujawnionych/ukrytych wielkości zleceń, KTO JE SKŁADA, inne poufne informacje bezpośrednio z tablicy ofert i Centrum Operacyjnego.!! Kto to wie, to zawsze ZDĄŻY,...jak podchorąży!! Nie muszę chyba nikogo przekonywać, że SPOSÓB składania zlecenia może bardziej wpływać na kurs, niż jego zawartość.
  • 13,12,2008 news Autor: ~austria [194.0.100.*]
    http://diepresse.com/home/wirtschaft/economist/kordiconomy/437351/index.do?_vl_backlink=/home/index.do

polecam :)

chodzi o doradce, ktorego firma, a wlasciwie dziedziczka majatku turnauerow chce zaskarzyc
    bo zawiodl on ich zaufanie - nie poinformowal na czas, ze zle sie dzieje w firmie. pytanie: czy warto bylo?/po co to bylo? przewija sie tu regularnie

a tu sprawa dotyczaca bylego szefa immofinanz

chca zaskarzyc tez karla petrikovicsa, ktory przejal wldze w immofinanz i privatbank, co bylo jednak konsekwencja decyzji turnauera i a schimdt/chiari tez byl tego zdania

pozniej jest o tym, ze turnauer podzielil swoj majatek na 2 dzieci

a tu puenta hehe to mi sie podoba najbardziej hehehe :):) wiec badzcie ostrozni na tych forach interesy to tylko interey hehe a przyjazn to przyjazn hehehe :):)

no i zastnawiaja sie czy schmidt.chiari jest dalej przyjacielem rodziny,. na co on stwierdza, ze to intersey i trzeba te dziedziny rozdzielic

• Re: 13,12,2008 news Autor: ~phednis [195.206.114.*]
    znam wiele takich konstelacji - a nawet osob ktore nieformalnie zarzadzaja aktywami znajomych lub znajomych znajomych. Jak sie to konczy, zalezy tylko od aktualnego trendu na gieldzie.
    ...heheheeee....jeden z kultowych wątków na iea.......wiele od niego się zaczęło....jest jeszcze kilka innych ciekawych.....

...lubię czasem wracać i sobie coś fajnego poczytać....dla odmiany od teraźniejszości
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: baskerville [95.41.95.*]
    jesli jeszcze

siedzisz

przy kompie

to pozdrawiam

Mariusz
    ..pozdro Mariuszku.....teraz tak sobie siadłem i wzięło mnie na miłe wspomnienia sprzed miesiąca dwóch....to jest złoty okres dla mądrych traderów....odpały po 30/50%....wzrosty po 100/200/300%....ech.....wielu tego nie docenia i wkrótce zacznie w euforii tracić swoje lekko wygenerowane zyski....ja zaczynam dzisiaj już się zastanawiać czy aby nie za szybko poszło wszystko nagle ostatnio up.....przyroda z reguły rekompensuje takie anomalie....dlatego ja jestem teraz nad wyraz ostrożny i wszelkimi sposobami próbuję redukować zaangażowanie w papiery którym nie udało się ostatnio odpalić.
    Ameryka nie podoba mi się i chyba nie co zwolnię tempo , gdyż wygenerowałem nie wiarygodnie wysoką stopę zwrotu w ostatnich 3-ch mies., i nie chciałbym tego stracić.
    Tobie radziłbym jedynie mniej emocjonalnie podchodzić do wypowiedzi na forum, bo ostatnio zauważyłem że zaczynasz być nie cenzurowalnym, a to oznacza sygnał do większego zastanowienia się nad sobą, gdyż twoje transakcje prawdopodobnie są podobnie chaotyczne i jeżeli nie zacząłeś już tracić to niedługo zaczniesz. nie bierz mych tekstów czasem zbyt poważnie a teraz jako negatywny. Lubię każdego wytrwałego w swej decyzji, odnośnie sposobów generowania zysków, bo nie nazwę tego przecież "zarabianiem", no przynajmniej w moim przypadku.
    Pozdrawiam z "PyrenBurga".....trzymaj się zdrowo i tak też inwestuj.....
  • Re: ... do martinos Autor: baskerville [95.41.95.*]
    odpiszę jutro

• Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~vava [79.190.120.*]
    Refleksyjny Martin?
    Potrafisz zaskakiwać.

Pozdr.
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~...sanitariusz [85.193.249.*]
    Martin ad 2009, to 3 twarz Światowida, 2 wcielenie Bonda.....4 fala tsunami i czort wie jeno co jeszcze......a jak ma się sakwy pełne to i kopanie w mrowisko przychodzi z trudem
    .................jego głos , koi Wasz łabędzi spiew, jego posty wnoszą życie na forum
    ..........................a poczynania sprawiają ,że stajecie sie bardziej uduchowieni........
    ...jak to ludzi z saldem ujemnym na koncie............
    ........................
    c
    p.s. czytanie starych czyt "kultowych" postów...jest bardzo ożywcze, urocze i jakżę skłaniające do refleksji-refluksji.......czy ew reflexu v refluxu...........
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~vava [79.190.120.*]
    :-)))))))))))))))))))))))))
    A Ty zapewne jesteś jego Aniołem Stróżem na prowizji .... ;-)

Pozdr.
  • Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko... Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    ....raczej nieszkodliwym skautem bankierka.....wpatrzonego swymi maślanymi oczkami w klasyka gatunku
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.