Ty się stasio o moje pieniądze nie martw;) Ja mam na tyle duży pakiet, że nie muszę codziennie sprawdzać bankiera tak jak ty, żeby sprzedać za marne pięć groszy drożej. Mam czas i pieniądze, spokojnie czekam. Spółka realizuje plan, wkrótce będzie Richie a potem więcej płatnych DLC. Kurs sobie urośnie po tych wszystkich premierach. Ja od początku piszę, że spółka na longterm 12-24 miesiące, można prześledzić. A ty jak chcesz kręć sobie kółka dalej, powodzenia:)
Czekaj,czekaj i podziwiając jak po niby dobrym info kurs nie może przebić 46 gr.Tutaj jedynie zapowiedź nowej gry może ruszyć nieboszczyka ,a na to się nie zanosi.Dodatek?weź mnie nie rozsmieszaj bo to tylko będzie powód do podbitke na dzień lub dwa i zjazd.
Richie DLC to jest de facto nowa gra, w pełni płatna kolejna część a nie jakiś tam dodatek. Śledzisz w ogóle discorda spółki i ich newsy czy tak siedzisz tu i bez sensu kręcisz te kółeczka? Będą premiery, będą espi, kurs pójdzie do góry, na razie nie miało pod co wybijąć. A najbliższe półrocze będzie obfitować w płatne release'y, poczytaj sobie raport za 2022. Wiem, że naganiasz, żeby odupić te parę groszy taniej i sprzedaż 5 groszy drożej, ale to jest zabawa dla małych chłopców:)
Od pół roku piszę, że spółka do inwestowania na 12-24 miesiące, masz rację, wszystko się zgadza i spokojnie poczekam jeszcze pół roku na wszystkie premiery. Moja średnia zakupu to 0,44 i sobie będzie czekać na wzrots:) A ty tu walcz o te 5 groszy na kółku jak ci się nudzi.
Obrocie kilka razy po 5 gr jak piszesz i jakbym czekał jak ty to bym miał g a teraz żeby wyjść na 0 to akcje musiały by być za darmo.Wiec nie mów mi jak zyc.I jeszcze mam nie sprzedany pakiecik od ostatniego leszcz co dawał po 41 gr
Ale ty jesteś stasio nerwowy, za dużo na bankierze siedzisz. Giełda chyba nie jest dla ciebie, to jest miejsce dla cierpliwych i wytrawnych. Ty jesteś zwykłym hazardzistą kółkowiczem, który ciuła swoje grosze i próbuję narzucać innym swoją wizję wypisując bzdury o spółce. Tylko przypomnę jak jesienią kłamałeś o milionach długów w 3R, która wówczas nie miała nawet jednej pożyczki zaciągniętej. Pluj sobie dalej i kręć kółeczka.
A gdzie 3.5 miliona pożyczek, które jak to kłamałeś stasio zaciągnęła spółka? Stasio kłamczuszek wrócił na forum?? Myślałem, że po tych kłamstwach już cię tu nie zobaczę, a jednak. Oplaca się tak kłamać dla tych trzech groszy na kółeczku wiedząc, że nie jesteś anonimowy i KNF może do ciebie zapukać za takie ściemy? Kiedy odszczekasz te pożyczki, które 3R miało dawno spłacone?
Pożyczki były, ale już spłacone w momencie jak ty KŁAMAŁEś, że spółka ma 3.5mln długu z zapadalnością na grudzień. Czyli mówiłeś nieprawdę, wprowadzając akcjonariuszy w błąd. Za to KNF się należy.