Zależy ile sztab złota w domu, żebym mogła je swobodnie wynieść. Pieniądze na koncie mnie nie interesują tylko detale i diamenty ostatnio. Wogole stwierdziłam, że zamiast do Bollywood lecę do Afryki w poszukiwaniu diamentów a póki co to teraz lecę do Lidra po ser i pomidory malinowe mam nadzieję, że do tego czasu nie zeszmacicie mi kursu.
A cio ty nie powiesz ynwestorze wielki. Siedź jak siedzisz dalej na tej Ukrainie i czekaj na te swoje PP do usranej smierci. Żebyś mnie słuchał od samego początku to byś nie był w plecy tyle co jesteś. Placek cie wydymał z kapitału bez mydła a tu kupowałeś po 2 zł i siedzisz jak kura na grzędzie patrząc kiedy PP wejdzie, bo inaczej znów stracisz kapitał. Tyle co ty za jedną akcję tu płaciłeś to ja za 10.
Żeglarz już ty się lepiej nie wypowiadaj tylko dalej tam siedź na tych gruzach. Wiesz już kiedy PP wejdą? Jak masz coś mądrego do napisania to podziel się tutaj ze wszystkimi tą informacją i powiedz kiedy PP wejdą nie zawsze wszyscy o wszystkim muszą dowiadywać się odemnie.
Szkoda że świat skonstruowany jest tak nieszczęśliwie, na Ukrainie za ojczyznę giną pożyteczni i wykształceni ludzie, czy jak choćby w powstaniu Warszawskim, by taka patologia jak MartaAga mogła czuć się bezpiecznie i pisać takie kocopoły, kalecząc niemiłosiernie język polski plując tym sposobem w twarz rodzicom, nauczycielom i pokoleniom polaków którzy nierzadko oddawali życie, by móc swobodnie rozmawiać w ojczystym języku ... więc proszę, zamilcz już żałosna/y troglodytko ...
Pożyteczny żeglarzu zacząłeś tylko się odzywać i odrazu kurs leci. Tutaj nikt nie ma ochoty twoich wypocin czytać na temat Ukrainy i podzielać twojej filozofii stamtąd przywiezionej. Nie masz pojęcia wogole o tej wojnie i oco tam chodzi.
Więcej sobie foruj i plusuj, i tak wszyscy wiedzą że pisze JEDNA i ta sama osoba naprzemiennie z neta i komóry ...
Nie po to sprzedałem rok temu resztki INNO by się tutaj znowu użerać z tą patologią MartoAgą ...