Skoro LuON to ostatnie przejęcie i WAT się tak chwali nabytkiem (opiera na niej cały swój przyszły biznes). To czemu Szymański i Matulka byli w LuON (pod inną nazwą) od samego powstania w RN, a Szymański był nawet jej prezesem w okresie 06.2021-07.2022 (w 06.2022 poszło info o nabyciu akcji przez WAT)???
Skoro od założenia tej spółki byli tam właściele DMSu i główne persony WATu, to czy nie powinno to zostać założone od razu jako spółka córka? Czy nie jest to pewnego rodzaju wyciąganie hajsu z WATu do prywatnych kieszeni? (Skup akcji, pożyczka 1.1mln)
Co wgl sądzicie o takim czymś? Bo szczerze mówiąc myślałem, że była to jakaś strategiczna inwestycja a tu może być niezły wał. Sprawę dodatkowo utrudnia fakt, że Szymański ostatnio kupił masaktycznie dużo akcji, wiec już sam nie wiem czy wał.
Nie jestem weteranem na WAT śle jestem weteranem na giełdzie. Mnie takie rzeczy nie dziwią a raczej traktuje je prawie jak norma na małej giełdzie. Tak chłopaki i dziewczyny robią biznesy. My czasem na tym korzystamy. I tyle.
Vateusz sprzedałem akcje na początku roku byłem tu od 2020. Zaglądam z sentymentu czasem. Moim zdaniem chcą wyjść z giełdy. Jak będzie nie wiem... Ale śmierdziało jak slupy w styczniu sypały akcjami to ja też sprzedałem.
Z tym że ja mialem średnia zakupu 15zl i tak dobrze zarobiłem. Szkoda ze nie obchnalem w okolice 40zl w sierpniu 2022 ale wtedy to była inna perspektywa.
Dnia 2023-07-25 o godz. 09:47 ~Zrozum napisał(a): > Z tym że ja mialem średnia zakupu 15zl i tak dobrze zarobiłem. Szkoda ze nie obchnalem w okolice 40zl w sierpniu 2022 ale wtedy to była inna perspektywa.
W okolicy 40zł to łykałeś akcyjki ode mnie , dokładnie 1000 sztuk i jeszcze się tym chwaliłeś na forum a mnie nazywałeś "uciekinierem" bo przecież tu miało być 100zł, dziś udajesz mega ynwestora jaki to ty ty nie jesteś przewidujący przyszłość, a ja się tylko uśmiecham czytając takie komentarze jak twoje, brak słów
Czyli wg niego po 40 warto brać, albo po 12 to już nie, mimo że spółka może dostać duże dofinansowanie. Chyba to jednak prawda że na giełdzie 90% traci
Autor: ~Zrozum [5.173.121.*]2023-03-24 11:47 Potem na górce dokupiłem, wielką euforia wtedy była
Kiedyś kupował na górce, dziś już o tym nie pamięta heheheh, krótką pamięć ma hehhe, mało tego , pamiętam jak mnie wyśmiewał jak sprzedawałem po 40zł hehehe uwielbiam tu wchodzić i czytać jego mądrościm czysty egoizm
Mam gdzieś kto mi wierzyć kto nie. Fakt jest taki że zrobili tu wal a wy się oszukiwaliście od początku roku. Teraz myślicie ze na sprzedaży zarowek zarobią milony jak to było spowodowane kryzysem energetycznym kiedy parcie na piecyki było jak nigdy. Moim zdaniem oni się będą zwijać z giełdy i tyle. Będę obserwował
Fakt jest taki że jak sprzedawałem po 40zł to mnie wyśmiewałeś i broniłeś tej spółki jak lew, ja już wtedy pisałem że to wał i zaraz lecimy w dół, a ty byłeś tak zapatrzony w tą spółkę że brałeś po 40zł i pisałeś o tym że 100zł za akcje to mało (wszystko jest na forum tylko nie chce mi się szukać, pamiętasz twój wątek do mnie jak pisałeś "uciekinierze" tak mnie określiłeś właśnie jak uciekałem powyżej 40zł) dziś wyśmiewasz osowy które zawisły na hakach, czy to nie fipokryzja z twojej strony, taki typowy zawisny polaczek, nie udało się sprzedać po 40zł to teraz bedziesz gnoił innych? brak słów heheheeh, tak sie ciesze że ci wepchnąłem ten 1000akcji po 40zł